- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το «πόθεν έσχες» του Δημήτρη Κουτσούμπα
Για τα έτη 2016, 2017, 2018 (χρήσεις 2015, 2016 και 2017)
Στη δημοσιότητα το πόθεν έσχες του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.
Η Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης της Βουλής έδωσε στη δημοσιότητα τις δηλώσεις της περιουσιακής κατάστασης των ετών 2016, 2017, 2018 (χρήσεις 2015, 2016 και 2017) των πολιτικών προσώπων.
Το πόθεν έσχες του γγ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα:
2016 (χρήση 2015)
Το 2016 (χρήση 2015) ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, δήλωσε συνολικό εισόδημα 70.973 ευρώ από τη βουλευτική του αποζημίωση, η οποία κατατέθηκε, σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, στο ταμείο της ΚΕ του ΚΚΕ. Η σύζυγός του, Αναστασία Κοντογιάννη, δήλωσε συνολικά εισοδήματα 19.304 ευρώ.
Ο κ. Κουτσούμπας δηλώνει καταθέσεις 11.641,16 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα, στην οποία είναι δικαιούχοι τρίτοι. Από το ποσό αυτό, τα 2.206 ευρώ είναι από δωρεά. Η σύζυγός του δηλώνει καταθέσεις ύψους 8.547 ευρώ με συνδικαιούχο τον κ. Κουτσούμπα. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ έχει ένα διαμέρισμα στη Λαμία και η σύζυγός του ένα σπίτι στη Λειβαδιά. Το ζεύγος δεν έχει αυτοκίνητο στην κατοχή του.
2017 (χρήση 2016)
Το 2017 (χρήση 2016) ο γγ του ΚΚΕ δήλωσε συνολικό εισόδημα 73.131 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση, η οποία κατατέθηκε στα ταμεία της ΚΕ του ΚΚΕ. Η σύζυγός του δήλωσε συνολικά εισοδήματα 18.855 ευρώ.
Επίσης, ο κ. Κουτσούμπας δήλωσε καταθέσεις 2.206 ευρώ από δωρεά και 2.951 ευρώ. Η σύζυγός του δήλωσε καταθέσεις ύψους 9.026,12 ευρώ. Δεν υπάρχει μεταβολή στα άλλα περιουσιακά στοιχεία.
2018 (χρήση 2017)
Το 2018 (χρήση 2017) ο Δημήτρης Κουτσούμπας δήλωσε συνολικό εισόδημα 72.714 ευρώ από τη βουλευτική αποζημίωση, η οποία κατατέθηκε στα ταμεία του ΚΚΕ. Η σύζυγός του δήλωσε 18.488 ευρώ. Οι καταθέσεις του γγ του ΚΚΕ ανέρχονται σε 2.206 από δωρεά και 6.280 ευρώ. Η σύζυγός του δηλώνει καταθέσεις 9.924,15 ευρώ. Δεν υπάρχει μεταβολή στα άλλα περιουσιακά στοιχεία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι σήμερα έχουν ήδη υποβληθεί σχεδόν 6,2 εκατ.
Κριτική σε Μητσοτάκη και Ευρώπη
Η απάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το δημοσιονομικό κόστος της επαναφοράς της 13ης σύνταξης
Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα
Εμφανίστηκε βέβαιος ότι η Κεντρική Επιτροπή θα συνεδριάσει κανονικά το Σάββατο
Τι απάντησε η Αναστασία Σαπουνά
Συνεισφορά 40 εκατ. από τα διυλιστήρια για μείωση 10 λεπτά στην αμόλυβδη και 5 λεπτά στο ντίζελ έως το τέλος Αυγούστου
«Αυτή είναι η απάντησή μας σε όσους αμετανόητους μετατρέπονται σε δολοφόνους»
«Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ προς την Αλεξία Μπακογιάννη» - Η ανάρτηση μετά τη σύλληψη των δραστών
«Σύντομα θα έχει ραντεβού με τη Δικαιοσύνη»
Η κόντρα στη Βουλή και η αναφορά Μητσοτάκη στα «μπακαλίστικα»
«Ο Δήμος συστηματοποιεί και εντείνει τις δράσες του στα αντικείμενα στα οποία έχει ουσιαστική αρμοδιότητα» σημειώνει η αρμόδια Αντιδήμαρχος
«Οι βουλευτές δεν είναι γουρούνια για να γίνονται λασπομαχίες» είπε ο υφυπουργός Οικονομικών
«Η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Μια συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία αφαιρεί επιλογές από το πολιτικό σύστημα» σημείωσε ο βουλευτής
«Επειδή ποτέ δεν έκρυψα τις επιλογές μου, θα στηρίξω για συναισθηματικούς λόγους και μόνο, τον Αλέξη Τσίπρα στις εκλογές»
Την παραίτησή του υπέβαλε και ο Λάμπρος Τσουκνίδας από τη θέση του διευθυντή της «Αυγής της Κυριακής»
Είχε προαναγγείλει την προσχώρησή του στην Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη
Η απάντηση σε επίκαιρη ερώτηση του Νίκου Ανδρουλάκη για την ακρίβεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.