- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης για Εύβοια: Καλύτερη η εικόνα της φωτιάς
Δεν απειλείται καμία κατοικημένη περιοχή
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας Κώστας Μπακογιάννης σε νέες δηλώσεις από το μέτωπο της φωτιάς στην κεντρική Εύβοια.
Δύο είναι τα ενεργά μέτωπα της φωτιάς στην κεντρική Εύβοια, σύμφωνα με δηλώσεις του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 και στον REALFM.
Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος της Αθήνας εξήγησε ότι υπάρχουν δύο ενεργά μέτωπα στις περιοχές Πλατάνα και Κοκκάλα, ενώ καταγράφονται αναζωπυρώσεις κοντά στο χωριό Σταυρός, το οποίο έχει εκκενωθεί από χθες το μεσημέρι. Διαβεβαίωσε ότι δεν απειλείται καμία κατοικημένη περιοχή.
Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρθηκε στη δύσκολη μάχη με τις φλόγες και εξήρε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών.
Έκανε λόγο για πολύ καλή συνεργασία όλων των αρμόδιων φορέων και δήλωσε ότι η βελτιωμένη κατάσταση που καταγράφεται σήμερα το πρωί οφείλεται και στο γεγονός ότι οι πυροσβέστες κατά τη διάρκεια της νύχτας άνοιγαν αντιπυρικές ζώνες, προκειμένου να εμποδίσουν την εξάπλωση της φωτιάς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.