Πολιτικη & Οικονομια

Στις φλόγες η Εύβοια: Δίπλα στους κατοίκους ο Κώστας Μπακογιάννης

Επέστρεψε άρον άρον από την Πάτμο για να ενημερωθεί για την εξέλιξη του πύρινου μετώπου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα Ψαχνά ο Κώστας Μπακογιάννης
Στα Ψαχνά ο Κώστας Μπακογιάννης/©Facebook

Στα Ψαχνά μετέβη εσπευσμένα από την Πάτμο ο απερχόμενος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης λόγω της μεγάλης φωτιάς.

Στα Ψαχνά βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης ο απερχόμενος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης. Στη συγκεκριμένη κωμόπολη έχει στηθεί το συντονιστικό κέντρο για την παρακολούθηση και την αντιμετώπιση της φωτιάς που κατακαίει δασικές εκτάσεις στη Δημοτική Ενότητα Μεσσαπίων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων.

Έχοντας επιστρέψει εσπευσμένα από τις διακοπές του στην Πάτμο, ο κ. Μπακογιάννης ενημερώθηκε για τη διαμορφωθείσα κατάσταση και την εξέλιξη του πύρινου μετώπου που προκάλεσε συναγερμό στην Πυροσβεστική Υπηρεσία και είχε ως αποτέλεσμα να εκκενωθούν τέσσερις οικισμοί.

Σε ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει: «Πάμε για νύχτα μάχης ολόκλητου του μηχανισμού με τα μέτωπα στην Εύβοια. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας, αλλά δίνουν το μέγιστο των δυνάμεών τους, πυροσβέστες, εθελοντές, αστυνομικοί και όλοι οι άνθρωποι του ΕΚΑΒ, των δήμων και της Περιφέρειας».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ