- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ελέγχους σε γήπεδα και παιδικές χαρές ζητά ο Θεοδωρικάκος
Μετά τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου από μπασκέτα στη Χίο
Αίτημα Τάκη Θεοδωρικάκου και Γιώργου Πατούλη στους δημάρχους για έλεγχο των αθλητικών εγκαταστάσεων και των παιδικών χαρών.
Να μεριμνήσουν κατεπειγόντως για τον έλεγχο των αθλητικών χώρων, των παιδικών χαρών και γενικότερα των χώρων αναψυχής των δήμων, ώστε να εναρμονίζονται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τους, καλούνται οι δήμαρχοι όλης της χώρας, με σχετικό αίτημα του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου και επιστολή του προέδρου της ΚΕΔΕ, Γιώργου Πατούλη.
Το σχετικό αίτημα του υπουργού απεστάλη με αφορμή το τραγικό περιστατικό με τον θανάσιμο τραυματισμό εφήβου στη Χίο μετά από κατάρρευση μπασκέτας. Στην επιστολή του ο κ. Πατούλης σημειώνει ότι σε περιπτώσεις που διαπιστώνονται ελλείψεις οι οποίες μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών είναι αναγκαίο οι αρμόδιες υπηρεσίες να προβαίνουν σε αναστολή της λειτουργίας του χώρου μέχρι να αποκατασταθούν τα προβλήματα.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ ζητεί επίσης από τους δημάρχους να αποστείλουν τις διαπιστώσεις και τις προτάσεις τους από τους ελέγχους με στόχο να υπάρξει αίτημα προς το υπουργείο Εσωτερικών για εκπόνηση ειδικού προγράμματος χρηματοδότησης το οποίο θα συμβάλει στην ταχύτερη αποκατάσταση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.