Πολιτικη & Οικονομια

Επίσκεψη Κικίλια τη Δευτέρα στον ΕΟΠΥΥ

Σκοπός της επίσκεψης η καταγραφή της οικονομικής κατάστασης

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
eopyy1
ΕΟΠΥΥ © INTIME NEWS/ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Επίσκεψη του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια τη Δευτέρα στον ΕΟΠΥΥ. Σκοπός της επίσκεψης η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης.

Την κεντρική υπηρεσία του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) θα επισκεφθεί αύριο, Δευτέρα 5 Αυγούστου και ώρα 10:00, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του υπουργείου, Παναγιώτη Πρεζεράκο και υπηρεσιακά στελέχη.

Σκοπός της επίσκεψης, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας, είναι η καταγραφή της υφιστάμενης οικονομικής και οργανωτικής κατάστασης στον ΕΟΠΥΥ, με βασικό μέλημα την εκτέλεση του προϋπολογισμού του 2019, οι απαραίτητες διαδικασίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Οργανισμού, αλλά και η λήψη όλων των διαρθρωτικών μέτρων που θα επιτρέψουν στον ΕΟΠΥΥ να καταστεί βιώσιμος και να παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες υγείας στον Έλληνα πολίτη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άδωνις Γεωργιάδης
Γεωργιάδης: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία αποφάσισε να στείλει γελοίες υποθέσεις, προκαλώντας μεγάλα πολιτικά ζητήματα

«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY