- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αύξηση στρατιωτικής θητείας: Διευκρινίσεις από Παναγιωτόπουλο
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τοποθετήθηκε για το θέμα, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν υφιστάται τέτοιο ζήτημα»
Για τη στρατιωτική θητεία και το ενδεχόμενο αυτή να αυξηθεί λόγω αναγκών στη στελέχωση των Ενόπλων Δυνάμεων μίλησε ο Ν. Παναγιωτόπουλος.
Διευκρινίσεις για τη στρατιωτική θητεία και το κατά πόσο είναι πιθανό το ενδεχόμενο αύξησής της έδωσε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε: «Δεν είπα τίποτα τέτοιο (σ.σ. για αύξηση της στρατιωτικής θητείας) στην τοποθέτησή μου κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Επομένως, προγραμματικά για το Yπουργείο Εθνικής Αμυνας δεν υφίσταται ζήτημα αύξησης της στρατιωτικής θητείας».
Και πρόσθεσε: «Γίνεται μια εσωτερική συζήτηση µεταξύ της στρατιωτικής και της πολιτικής ηγεσίας. Οι προτάσεις και οι εισηγήσεις της στρατιωτικής ηγεσίας κάποια στιγµή θα τεθούν στο τραπέζι. Το ζήτηµα της θητείας έχει να κάνει ευθέως και απολύτως µε αυτό της στελέχωσης των Ενόπλων ∆υνάµεων σε έµψυχο δυναµικό. Προφανώς υπάρχουν ανάγκες, όµως, αν δεν έχω µπροστά µου τις εισηγήσεις και τις προτάσεις της στρατιωτικής ηγεσίας, δεν µπορώ να συζητήσω δηµόσια για το θέµα της αύξησης ή της µείωσης ή της οποιασδήποτε µεταβολής στη στρατιωτική θητεία».
Παράλληλα, διέψευσε τις πληροφορίες ότι έχει δεχθεί εισηγήσεις για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
«Οι συμπολίτες μου γνωρίζουν ότι η περιουσία μου δεν έχει αυξηθεί ούτε κατά ένα τετραγωνικό εκατοστό»
Πώς χρησιμοποιείται η ψηφιακή κάρτα
Με 15 η Κοινοβουλευτική Ομάδα
«Αναδεικνύεται όλη η αλήθεια για τον ΟΠΕΚΕΠΕ»
«Η αντιπολίτευση, με πρώτο το ΠΑΣΟΚ, έκανε λόγο για «κυβέρνηση υποδίκων»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.