Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης για 7ετές ομόλογο: Ψήφος εμπιστοσύνης για την ανάπτυξη

Μητσοτάκης: Ψήφος εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία το νέο 7ετές ομόλογο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-ypourgiko
Πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ψήφος εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας η έκδοση του 7ετούς ομολόγου με το επιτόκιο-ρεκόρ του 1,9% αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Συγχαίρω τον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και το υπουργείο Οικονομικών για την έκδοση του 7ετούς ομολόγου με το επιτόκιο-ρεκόρ του 1,9%» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και προσθέτει «είναι μια ψήφος εμπιστοσύνης στις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας».

Σταϊκούρας: Ιδιαίτερα επιτυχής η σημερινή έκδοση του επταετούς ομολόγου

Ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτηρίζει με δήλωσή του ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, τη σημερινή έκδοση του επταετούς ομολόγου του ελληνικού δημοσίου.

Στη δήλωσή του, ο υπουργός αναφέρει: «Βασική προϋπόθεση για να επιστρέψει η ελληνική οικονομία στην κανονικότητα είναι η συστηματική, ποιοτική και με χαμηλό κόστος χρηματοδότηση της χώρας από τις διεθνείς αγορές. Η σημερινή έκδοση του επταετούς ομολόγου αξιολογείται ως ιδιαίτερα επιτυχής, αφού κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Συνεχίζουμε βήμα-βήμα, με σχέδιο, ωριμότητα και αποφασιστικότητα».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ