Πολιτικη & Οικονομια

ΝΔ για ενδεχόμενη αποφυλάκιση μελών 17Ν: Νοσηρή ανοχή στην ανομία

ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον ποινικό κώδικα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
neadimokratia
Συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Αντίδραση της ΝΔ για τον νέο ποινικό κώδικα. «Ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν».

Την πρόθεσή της να κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτραπεί η μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων μετά την εφαρμογή του νέου ποινικού κώδικα επισημαίνει η ΝΔ, τονίζοντας πως στόχος της θα είναι η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σοφία Ζαχαράκη, τονίζει πως «με τον νέο ποινικό κώδικα που ψήφισε μόνη της η κυβέρνηση, εγκληματίες που έχουν καταδικασθεί σε ισόβια για ειδεχθή εγκλήματα, ακόμη και οι τρομοκράτες της 17 Νοέμβρη, μπορούν πλέον να αποφυλακισθούν».

Όπως λέει «η επιλογή της απερχόμενης κυβέρνησης να δρομολογήσει μια τέτοια πρωτοφανή εξέλιξη, επιβεβαιώνει τη νοσηρή ανοχή της σε κάθε είδους ανομία. Ακόμη και στην τρομοκρατία. Η Νέα Δημοκρατία, εφόσον την εμπιστευθούν οι πολίτες, θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να αποτρέψει την μαζική αποφυλάκιση αμετανόητων δολοφόνων. Kαι θα αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών», καταλήγει η κ. Ζαχαράκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ