Πολιτικη & Οικονομια

Η ΝΔ για τα fake news με τη «δεμένη» χελώνα στο Καστελόριζο

Οργισμένη αντίδραση της Πειραιώς για τα όσα κυκλοφόρησαν στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kareta234.jpg

Η ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για fake news στην υπόθεση με τη «δεμένη» χελώνα στο Καστελόριζο.

Για fake news κατηγορεί τα sites του ΣΥΡΙΖΑ η Σοφία Ζαχαράκη. Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας έκανε δηλώσεις για τη «δεμένη» χελώνα στο Καστελόριζο, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για ένα ακόμη... παραμύθι του Μαξίμου, που στόχο έχει να δημιουργήσει εντυπώσεις πριν από τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στην τοποθέτησή της ξεκαθαρίζει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταλάβει το μήνυμα που έστειλαν οι πολίτες σε ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές.

Αναλυτικά: «Σήμερα τα υπόγεια του Μαξίμου, αφού επανέφεραν το παραμύθι της επταήμερης εργασίας, διέδωσαν μια ακόμη πιο εξωφρενική ιστορία. Ότι δήθεν οι κάτοικοι του Καστελόριζου έδεσαν μια θαλάσσια χελώνα για να τη δει ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αυτή είχε απλά μπλεχτεί για λίγο στο σχοινί μιας βάρκας.

»Την εξωφρενική αυτή είδηση αναπαρήγαγαν μάλιστα αμέσως όλα τα ελεγχόμενα από τον ΣΥΡΙΖΑ sites. Γεγονός που αποδεικνύει και τον μηχανισμό προπαγάνδας και fake news που έχει στήσει η απερχόμενη κυβέρνηση. Είναι προφανές ακόμη και σήμερα ότι δεν έχουν καταλάβει το μήνυμα που τους έστειλαν οι Έλληνες πολίτες».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ