Πολιτικη & Οικονομια

Κακλαμάνης: Ο Βενιζέλος δεν θα μπει σε ψηφοδέλτιο της ΝΔ

«Δεν ασχολούμαστε με τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ», πρόσθεσε

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νικήτας Κακλαμάνης
Νικήτας Κακλαμάνης / © INTIME NEWS/ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Ο Νικήτας Κακλαμάνης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Τη βεβαιότητά του ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στις επικείμενες εθνικές εκλογές εξέφρασε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νικήτας Κακλαμάνης.

Σε ερώτηση για το αν ο κ. Βενιζέλος θα μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, μετά τη σύγκρουση του με την Φώφη Γεννηματά, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε κατηγορηματικά «όχι». «Δεν πρόκειται να μπει σε κανένα ψηφοδέλτιο της ΝΔ. Η απάντηση είναι “όχι” και δεν είναι προσωπική απάντηση. Για να σταματήσει αυτή η παραφιλολογία», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης μιλώντας στο Open.

Κληθείς να σχολιάσει τις εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ ο κ. Κακλαμάνης δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. «Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε, να κάνουμε το παραμικρό σχόλιο, για το τι συμβαίνει μέσα στο ΚΙΝΑΛ. Είναι άλλο κόμμα, έχει δικά του προβλήματα και πολιτικές διεργασίες. Είναι απρεπές να κάνω το οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο», σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ