Πολιτικη & Οικονομια

Καταγγελία Κεφαλίδου για προεκλογικές τοποθετήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν βάζει μυαλό παρά τη συντριβή», το σχόλιο της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χαρά Κεφαλίδου
Χαρά Κεφαλίδου/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

«Βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές» καταγγέλλει η Χαρά Κεφαλίδου σε ανακοίνωσή της.

Η Χαρά Κεφαλίδου, βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στη Δράμα και υπεύθυνη του τομέα Πολιτισμού, εξαπολύει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τις προεκλογικές -όπως τις χαρακτηρίζει- τοποθετήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού. Μεταξύ άλλων κάνει λόγο για «βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Μετά το Υπουργείο Δικαιοσύνης σειρά έχει το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Τα προεκλογικά βολέματα συνεχίζονται!

Πριν λίγες ημέρες το ΥΠΠΟΑ ανήρτησε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων των επικεφαλής στα Γραφεία Φύλαξης - Πληροφόρησης. Πρόκειται για νέα γραφεία στις Εφορείες Αρχαιοτήτων. Μπήκαν στο ανανεωμένο Οργανόγραμμα του 2018. Μέχρι σήμερα δεν είχαν λειτουργήσει γιατί δεν είχαν ορισθεί τα κριτήρια επιλογής. Η ηγεσία του ΥΠΠΟΑ, αφού τα όρισε, άρον άρον και χωρίς καμία διαβούλευση, κομμένα και ραμμένα στο πλαίσιο της αντίληψης δημιουργίας του κομματικού κράτους αλά ΣΥΡΙΖΑ, τώρα προχωρά στην προκήρυξη των θέσεων. Ό,τι προλάβουν!

Η ίδια τακτική και στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου τοποθετήθηκαν πριν μερικές ημέρες τρεις νέοι Διευθυντές. Βολέματα ημετέρων 40 ημέρες πριν τις εκλογές.

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μια κυβέρνηση υπό παραίτηση, συνεχίζει όπως ακριβώς ξεκίνησε! Τακτικές Μαυρογιαλούρου που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές. Καταστρατήγηση κάθε έννοιας δικαίου και ήθους. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πήρε κανένα μήνυμα! Δεν κατάλαβε τίποτα! Δεν έβαλε μυαλό παρά τη συντριβή!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ