Πολιτικη & Οικονομια

Κυμπουρόπουλος για Πολάκη: Περασμένα, ξεχασμένα

Πρώτη συνέντευξη μετά την εκλογή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με τη ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Στέλιος Κυμπουρόπουλος / © INTIME NEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Περασμένα, ξεχασμένα» δήλωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, για τον Πολάκη στην πρώτη συνέντευξη μετά την εκλογή του.

«Τα λόγια χάνονται, οι πράξεις είναι αυτές που μένουν» είπε πριν από λίγο ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος αναφερόμενος στην πρόσφατη κόντρα που είχε με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παυλο Πολάκη. 

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και απαντώντας στην ερώτηση εάν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας ο κ. Κυμπουρόπουλος απάντησε με τη φράση «περασμένα, ξεχασμένα». 

Ο ευρωβουλευτής της ΝΔ εξήγησε πως τα λόγια χάνονται και αυτές που μένουν είναι οι πράξεις... Παρατήρησε, μάλιστα, ότι από την κόντρα με τον κ. Πολάκη υπάρχει και ένα θετικό στοιχείο, ότι άνοιξε η συζήτηση για την αναπηρία στην Ελλάδα. 

«Πρέπει να δούμε τι κοινωνία θέλουμε. Πρέπει να ξαναδούμε το ζήτημα της αναπηρίας από την αρχή. Το κέρδος από την αντιπαράθεση με τον Πολάκη είναι ότι άνοιξε αυτό το ζήτημα και πρέπει να μείνει ανοικτό το θέμα και για την επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη» είπε μεταξύ άλλων.

Δηλώσεις Κυμπουρόπουλου

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ