Πολιτικη & Οικονομια

Άνδρος: Τρίτος ο Γιάννης Καπάκης στις δημοτικές εκλογές

Ήταν γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, όταν κάηκε το Μάτι

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Καπάκης
Γιάννης Καπάκης/Facebook

Τρίτος στις δημοτικές εκλογές της Άνδρου ο Γιάννης Καπάκης, ο οποίος ήταν γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας όταν το Μάτι έγινε στάχτη.

Ο Γιάννης Καπάκης ήταν γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, όταν η πύρινη λαίλαπα έκαψε τα πάντα στο πέρασμά της στο Μάτι, με αποτέλεσμα 101 άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο. Με την οργή των πολιτών να ξεχειλίζει για τις ευθύνες του κρατικού μηχανισμού, ο κ. Καπάκης υπέβαλε την παραίτησή του στις 6 Αυγούστου, δύο εβδομάδες μετά την ανείπωτη τραγωδία.

Γιάννης Καπάκης
Γιάννης Καπάκης/Facebook

Ο πρώην γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας τέθηκε επικεφαλής του συνδυασμού «Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ», επιδιώκοντας να γίνει δήμαρχος στο νησί των Κυκλάδων. Ο κ. Καπάκης δεν πέρασε καν στον δεύτερο γύρο, καθώς ήρθε τρίτος, συγκεντρώνοντας 17.01%. Ο συνδυασμός του, πάντως, εξέλεξε τέσσερις δημοτικούς συμβούλους.

Στον δεύτερο γύρο θα αναμετρηθούν ο Θεοδόσιος Σουσούδης που πήρε 36,59%, και ο Δημήτρης Λοτσάρης με 30,36%.

andros-kapakis.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκης Σκέρτσος
Άκης Σκέρτσος: Έγινε πράγματι η Ελλάδα «Βουλγαρία» στους μισθούς; Η απάντηση είναι όχι

«Οι αριθμοί είναι χρήσιμοι μόνο όταν τους χρησιμοποιούμε για να καταλάβουμε και να ερμηνεύσουμε την πραγματικότητα - όχι για να την παρερμηνεύσουμε» σημειώνει

Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου
Μητσοτάκης: Υπόδειγμα σταθερότητας και ευημερίας στην Ανατολική Μεσόγειο η τριμερής Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου

Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY