Πολιτικη & Οικονομια

Επιστρέφει στις γειτονιές της Αθήνας ο Κώστας Μπακογιάννης

Και συνεχίζει τις συναντήσεις με πολίτες εν όψει του δεύτερου γύρου στον Δήμο Αθηναίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κώστας Μπακογιάννης
Κώστας Μπακογιάννης/©INTIMENEWS/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας», το μήνυμα του Κώστα Μπακογιάννη εν όψει του β' γύρου στην Αθήνα.

Στην περιοχή του Παγκρατίου περπάτησε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Κώστας Μπακογιάννης, συζητώντας με κατοίκους και εργαζόμενους για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Την επόμενη ημέρα της πρώτης Κυριακής των εκλογών ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων συνεχίζει τις επισκέψεις σε γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου να ανταλλάξει απόψεις με τους δημότες σχετικά με το σχέδιο του για την πόλη.

«Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε. Στην καθημερινότητα της Αθήνας. Σε κάθε γειτονιά για να γίνει η κάθε Αθηναία και ο κάθε Αθηναίος μέρος της αλλαγής που θέλουμε να δούμε στην πόλη. Ξανά στους δρόμους της Αθήνας. Τώρα αλλά και μετά» τόνισε ο κ. Μπακογιάννης.

Ταυτόχρονα, αναφέρθηκε στην σημασία της κάλπης της ερχόμενης Κυριακής 2 Ιουνίου. «Η παρουσία όλων ξανά είναι καθοριστικής σημασίας για την πόλη. Χθες έγινε το πρώτο σημαντικό βήμα. Η ψήφος των Αθηναίων ήταν και είναι εμπιστοσύνη αλλά και εντολή να φύγουμε  μπροστά. Όλοι μαζί  πάμε να ανεβάσουμε την "Αθήνα Ψηλά"» πρόσθεσε.

Υπουργείο Εσωτερικών/Τα αποτελέσματα στον Δήμο Αθηναίων:

dimos.jpg

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ