Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυμα υπέρ της Ευρώπης από τον Πρ. Παυλόπουλο (video)

Στο Νέο Ψυχικό ψήφισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παυλόπουλος: Ώρα να αποδείξουν οι Έλληνες πόσο συνειδητοποιημένοι ευρωπαίοι πολίτες είναι

«Ώρα να αποδείξουν οι Έλληνες πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι πολίτες είναι» τόνισε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ψήφισε στα εκλογικά τμήματα 1710Α (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές εκλογές) και 1710Β (Δημοτικές εκλογές) του δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, τα οποία στεγάζονται στο 3ο-4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού.

Αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα, ο κ. Παυλόπουλος, προχώρησε σε δηλώσεις με τις οποίες υπογράμμισε την κρισιμότητα των ευρωεκλογών.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έστειλε παράλληλα μήνυμα στους Έλληνες να αποδείξουν έμπρακτα το πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι πολίτες είναι.

«Σε μία περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και ευρωπαϊκές δυνάμεις εγκαταλείπουν το "σκάφος" της ενωμένης Ευρώπης, είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος.

Και πρόσθεσε: «Ότι είμαστε αποφασισμένοι να συμβάλλουμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, για την ενοποίησης της Ευρώπης, προκειμένου η Ευρώπη να διαδραματίσει το ρόλο που της αναλογεί. 'Οχι μόνο για τους λαούς της αλλά για να διαδραματίσει ένα δημιουργικό, πλανητικό ρόλο, ευεργετικό για ολόκληρη την ανθρωπότητα».

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ