Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές 2019 live στο athensvoice.gr

Παρακολουθήστε την τριπλή εκλογική αναμέτρηση και όσα θα συμβούν σε Ευρώπη και Ελλάδα

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ekloges 2019.jpg

Ευρωεκλογές-Δημοτικές Εκλογές-Περιφερειακές Εκλογές 2019 ζωντανά στο athensvoice.gr και το Athens Voice Radio 102.5

Την Κυριακή 26 Μαΐου οι Έλληνες πολίτες ψηφίζουν για το μέλλον της Ευρώπης και την τοπική αυτοδιοίκηση στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα. Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις για τις Ευρωεκλογές, τις Δημοτικές Εκλογές και τις Περιφερειακές Εκλογές από το άνοιγμα της κάλπης μέχρι τα τελικά αποτέλεσματα στο athensvoice.gr. Ενημερωθείτε έγκυρα και έγκαιρα στην οθόνη σας για όσα θα συμβούν. 

Η δημοσιογραφική ομάδα της Athens Voice θα μεταφέρει όλα τα γεγονότα και το κλίμα από την τριπλή εκλογική αναμέτρηση μέσα από φωτορεπορτάζ, άμεσες ειδοποιήσεις και αναλύσεις για όσα θα διαδραματιστούν στην Ευρώπη και την Ελλάδα. 

Παράλληλα, το Athens Voice Radio 102.5 θα μεταδίδει την πορεία της εκλογικής διαδικασίας και των αποτελεσμάτων μέσα από δελτία ειδήσεων. 

Παρακολουθήστε τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων μέσα από ενσωματωμένους διαδραστικούς χάρτες, πολυμέσα και γραφήματα στο athensvoice.gr. 

Δείτε τις πρώτες αντιδράσεις και πιάστε τον πολιτικό σφυγμό της κρίσιμης ημέρας μέσα από το Newsroom της Athens Voice. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.