- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης: Στηρίζοντας το «Ελπίς», στηρίζουμε τους δημότες
«Είναι ένα Νοσοκομείο πρότυπο με σπουδαία ιστορία»
Επίσκεψη του υποψήφιου για τον δήμο Αθηναίων στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς».
«Η κοινωνική προσφορά σας είναι ανεκτίμητη. Είναι σημαντικό για τις Αθηναίες και τους Αθηναίους να έχουν αυτό το Νοσοκομείο», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Η Ελπίς».
Ο Δήμος Αθηναίων, όπως επισήμανε, έχει το προνόμιο να είναι ο μόνος στην Ελλάδα με το μεγάλο πλεονέκτημα να διαθέτει μια δομή στο χώρο της υγείας όπως το Νοσοκομείο «Ελπίς» το οποίο στέκεται δίπλα στους πολίτες 177 ολόκληρα χρόνια.
«Είναι ένα Νοσοκομείο πρότυπο με σπουδαία ιστορία. Και είναι υποχρέωση του Δήμου να σταθεί δίπλα στο ‘Ελπίς’. Να το ανανεώσει λειτουργικά, να εκσυγχρονίσει τον εξοπλισμό του και να κάνει τις απαραίτητες παρεμβάσεις για την αναβάθμιση των κτιριακών του εγκαταστάσεων. Στηρίζοντας το ‘Ελπίς’, στηρίζουμε τους δημότες», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων δίνοντας συγχαρητήρια στο προσωπικό για την εξαιρετική δουλειά που κάνει.
Παράλληλα ανέφερε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού «Αθήνα Ψηλά» προβλέπει μεταξύ άλλων την ένταξη του «Ελπίς» σε ένα ευρύτερο δίκτυο κοινωνικών υπηρεσιών και τη διασύνδεσή του με τα Δημοτικά Ιατρεία.
Στο Νοσοκομείο «Ελπίς» ο Κώστας Μπακογιάννης συναντήθηκε με τη Διοίκηση και εκπροσώπους των εργαζομένων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Οι εκλογές θα γίνουν την άνοιξη του 2027, δεν ξέρω τι και πώς θα εμφανιστεί», σημείωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Φόβοι για νέες αυξήσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
Γνωστοποίησε την παραίτησή του στον Νικήτα Κακλαμάνη
Το χρονοδιάγραμμα του ΕΦΚΑ
«Η ερμηνεία της στο κλασικό "Αθήνα κόρη τ’ ουρανού" χάρισε στην πόλη ένα από τα πιο αγαπημένα μουσικά της αποτυπώματα»
«Πολιτικός απατεώνας όποιος υπόσχεται αυτόματη εξαφάνισης της ακρίβειας» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ενημέρωση από τον Νίκο Χαρδαλιά με αιχμές
Οι καταγγελίες για φωτογραφικό διαγωνισμό και υπερκοστολόγηση
«Αν στόχος του κ. Τσίπρα είναι να επαναλάβει το ποσοστό του 2023 με το οποίο έφυγε ηττημένος, κανένα πρόβλημα»
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.