- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παύλος Γερουλάνος: «Στις 26, σπάμε την αλαζονεία» (video)
Νέο προεκλογικό σποτ για «τα προβλήματα της Αθήνας που δεν λύνονται από...ψηλά»
Το προεκλογικό σποτ του Π. Γερουλάνου - «Στις 26, σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε Δήμαρχο. Δήμαρχο ακτιβιστή».
Mε το προεκλογικό σποτ «Στις 26, σπάμε την αλαζονεία. Ψηφίζουμε Δήμαρχο. Δήμαρχο ακτιβιστή» ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση, όπως τονίζεται σ΄ανακοίνωσή του, της προεκλογικής καμπάνιας, του υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων, Παύλου Γερουλάνου, επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα είσαι εσύ».
Στην ανακοίνωση, υπογραμμίζεται ότι «το βράδυ της 26ης Μαΐου ολοκληρώνεται η έκπληξη των εκλογών. Μια έκπληξη Αθηναίων, με τον Παύλο Γερουλάνο στον β' γύρο των δημοτικών εκλογών της Αθήνας. Την Δευτέρα 27 Μαΐου ξεκινάει η β' φάση της καμπάνιας μας, η οποία θα κορυφωθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και δύο μέρες μετά θα οδηγήσει από την έκπληξη στην ανατροπή. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την βούληση των Αθηναίων», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.
Στο σποτ ο Παύλος Γερουλάνος, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «τα προβλήματα της Αθήνας δεν λύνονται από...ψηλά. Χρειάζονται Δήμαρχο που γραφείο του είναι η πόλη. Δήμαρχο ακτιβιστή. Που αντί να περιμένει να του έρθουν τα παράπονα, πάει πρώτος αυτός στα προβλήματα. Το πρώτο που θα κάνω είναι να κλείσω το γραφείο του Δημάρχου. Και να κάνω γραφείο της γειτονιές. Χωρίς εξαιρέσεις. Μόνο έτσι θα αναγεννηθεί η Αθήνα», αναφέρει.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Χιλιάδες επιχειρήσεις φιλοξενίας λειτουργούν υπό συνθήκες έντονης εξάρτησης»
Tι προβλέπει η τροπολογία Κώτσηρα
Σε ύψιστη ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός
Στα Χανιά μεταβαίνει ο υπαρχηγός του Λιμενικού Σώματος
«Για αποκατάσταση της αλήθειας», έκανε λόγο ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
50% προκαταβολή για κάθε ενδιαφερόμενο
«Αποκαθιστούμε μια μεγάλη κοινωνική αδικία», τόνισε η υπουργός Εργασίας
Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία
Ξεκίνησε η τρίτη φάση του στεγαστικού προγράμματος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας
Μ. Χρυσοχοΐδης: «Στόχος η μείωση της ταλαιπωρίας των πολιτών έως και 30%»
Τον Αύγουστο οι πρώτες αυξήσεις
Έργα σε όλη τη χώρα και έμφαση σε υποδομές, καινοτομία και πράσινη ανάπτυξη
Ξεπέρασαν τα 5 δισ. οι εισπράξεις
Ξεκίνησε η υποβολή ενστάσεων για τη δωρεάν φιλοξενία βρεφών και νηπίων τη σεζόν 2026-2027
Πότε πληρώνονται λιπάσματα και αγροτικό πετρέλαιο
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2026-2030
Πόσες ενστάσεις γίνονται δεκτές
Πώς θα λειτουργεί το wallet, τι ισχύει με τα όρια
Έρχεται η τρίτη δόση στους δικαιούχους
«Δεν έχουμε πρόβλημα να αντιπαρατεθούμε με τον κ. Μητσοτάκη»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.