Πολιτικη & Οικονομια

Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί τα όπλα του παλαιοκομματισμού

«Η Ελλάδα έζησε την κρίση μέσα σε ένα τεράστιο κύμα λαϊκισμού»

2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σταύρος Θεοδωράκης
Σταύρος Θεοδωράκης

Την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί «όλα τα όπλα του παλαιοκομματισμού» εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Την άποψη ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χρησιμοποιεί εν όψει των εκλογών «όλα τα όπλα του παλαιοκομματισμού» εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.

Μιλώντας στον Ρ/Σ «Αθήνα 98.4», και αναφερόμενος στα μέτρα που ανακοινώνει η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα, ο κ. Θεοδωράκης υποστήριξε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι κατά βάθος ένας πολύ παλιός πολιτικός. Χρησιμοποιεί όλα τα όπλα του παλαιοκομματισμού, όπως είναι οι παροχές λίγες μέρες πριν τις Ευρωεκλογές».
 

Εξαπολύοντας επίθεση τόσο στην κυβέρνηση όσο και στην αξιωματική αντιπολίτευση, ο Σταύρος Θεοδωράκης στη συνέχεια τόνισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ είπαν αυτό που λένε εδώ και χρόνια τα φθαρμένα παλιά κόμματα: "ο θάνατός σου η ζωή μου". Η μονομαχία που είδαμε πρόσφατα μεταξύ Τσίπρα - Μητσοτάκη στη Βουλή ήταν ντροπιαστική. Χρησιμεύει μόνο για να συσπειρώσουν τα κομματικά τους επιτελεία».

«Η Ελλάδα έζησε την κρίση μέσα σε ένα τεράστιο κύμα λαϊκισμού»
Στη συνέντευξη που έδωσε, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε εκτενώς στο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια.

«Η χώρα μπήκε στην μεγαλύτερη οικονομική κρίση μετά την μεταπολίτευση και το έζησε όλο αυτό μέσα σε ένα τεράστιο κύμα λαϊκισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι «η ανάγκη για μια ψύχραιμη και σοβαρή φωνή γέννησε το Ποτάμι».

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Θεοδωράκης μίλησε και για τις κομματικές αφίσες που τοιχοκολλούνται προ των εκλογών λέγοντας ότι «όλα τα άλλα κόμματα έχουν παντού παράνομες αφίσες. Γράφουν το νόμο στα παλιά τους τα παπούτσια. Εμείς θα συνεχίσουμε να τους καταγγέλλουμε και ας λένε κάποιοι ότι είμαστε εναντίον όλων» επισήμανε.

Υπέρ των debate προ των εκλογών το Ποτάμι

Αμέσως μετά, ο κ. Θεοδωράκης τάχθηκε για μια ακόμη φορά υπέρ της διενέργειας -πολλών- debate στο διάστημα προ των εκλογών.

«Αντί να κυνηγάει ο ψηφοφόρος να δει τις διαφημίσεις μας και να ακούει τις ομιλίες μας θα έπρεπε να έχει την ευκαιρία να μας ακούσει στο debate. Οι άλλοι αρχηγοί, όμως, δεν το δέχτηκαν» είπε χαρακτηριστικά.

Καταλήγοντας ο Σταύρος Θεοδωράκης ανέφερε για τις εκλογές ότι «ο κόσμος είναι θυμωμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ και θέλει να τον αποδοκιμάσει. Δεν πρέπει όμως να επιβραβεύσει τους υπουργούς του παρελθόντος. Υπάρχει μια σοβαρή, συνεπής και ψύχραιμη δύναμη που είναι το Ποτάμι. Να το σκεφτεί αυτό μπροστά στην κάλπη».
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ