- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Φ. Γεννηματά: Οι προοδευτικοί πολίτες ψηφίζουν ΚΙΝΑΛ
Αισιόδοξη για τα ποσοστά του κόμματος στις τριπλές κάλπες
«Καμία χαμένη ψήφος σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ», το μήνυμα Γεννηματά εν όψει των ευρωεκλογών.
«Επιστρέφουν οι προοδευτικοί πολίτες στο ΚΙΝΑΛ που βλέπουν ότι είναι η σύγχρονη έκφραση της Κεντροαριστεράς. Τελείωσαν τα πειράματα, τελείωσαν με τα ψέματα» ξεκαθάρισε σε δηλώσεις της στον ΣΚΑΪ η Φώφη Γεννηματά. «Βλέπω και είμαι αισιόδοξη ότι θα φτάσει και στην κάλπη» ανέφερε και πρόσθεσε: «Κερδίζουμε συνεχώς έδαφος όχι μόνο στην Αυτοδιοίκηση. Το βλέπουμε παντού. Όπου γίνονται εκλογικές διαδικασίες, οι προοδευτικοί πολίτες επιστρέφουν και ψηφίζουν και στηρίζουν Κίνημα Αλλαγής, παντού, στους χώρους δουλειάς. Αυτό για εμένα είναι ένα πάρα πολύ ενθαρρυντικό μήνυμα».
Παράλληλα, η κ. Γεννηματά συμπλήρωσε πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν πια ποιοι έλεγαν αλήθεια, ποιοι έλεγαν ψέματα, ποιοι τα κατάφεραν και ποιοι απέτυχαν οικτρά.
«Επανατοποθετούνται οι προοδευτικοί πολίτες και θα αρχίσουν να πλησιάζουν τα ποσοστά μας και στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές αυτά των αυτοδιοικητικών» σημείωσε.
Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ
Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της εξαπέλυσε τα πυρά της κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις αυτοδιοικητικές εκλογές, επισημαίνοντας: «Επιχειρεί να κρυφτεί πίσω από δικούς μας υποψήφιους, διότι δεν έχει στελέχη στην Αυτοδιοίκηση. Είναι εντυπωσιακό ότι ένα κόμμα που κυβερνά τα τελευταία χρόνια δεν έχει καταφέρει να έχει υποψήφιους δικούς του σε όλες τις Περιφέρειες και κρύβεται πίσω από υποψήφιους του ΚΙΝΑΛ».
Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα στους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας το Κίνημα Αλλαγής.
«Καμία χαμένη ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ και στη ΝΔ. Να γυρίσουν οι Έλληνες πολίτες την πλάτη σε αυτούς που τους περιφρονούν με τον τρόπο που πολιτεύονται, να δώσουν δύναμη στο ΚΙΝΑΛ για να κάνουμε την πολιτική ανατροπή στις εθνικές εκλογές που έρχονται. Τώρα πρέπει να δοθεί το πρώτο μήνυμα, τώρα είναι η ώρα. Και το λέω αυτό γιατί αν δεν αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί, θα ξαναδούμε το ίδιο έργο. Η πρότασή μας είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση γύρω από ένα πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας και ιδιοκτησίας, να συνεννοηθούμε για τα βασικά για το τι πρέπει να γίνει στη χώρα, για να μπορέσουμε να έχουμε επιτέλους ανάπτυξη».
«Πρέπει να συζητήσουμε αυτό που είπα. Ωραία, να γυρίσει σελίδα πολιτικά η χώρα, αλλά να γυρίσει πραγματικά σε μια προοδευτική κατεύθυνση» κατέληξε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο προσωπικό στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα»
Στο 85% η ανησυχία για την ακρίβεια
Εφόσον υπάρχουν άλλα περιουσιακά στοιχεία που μπορούν να ικανοποιήσουν το ύψος της οφειλής
«Να είστε πολύ προσεκτικός γιατί βρέθηκαν και οστά των παιδιών μου»
Καλύφθηκαν και οι 10.000 θέσεις ειδικότητας - Επανεκκίνηση των προγραμμάτων «ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΩ»
«Η ερμηνεία της, ιδιαίτερα, στην τηλεοπτική σειρά Λωξάντρα, έπλασε μία από τις εμβληματικότερες παρουσίες στην τηλεόραση»
Τι ώρα μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ
«Στήσατε συνομωσία πάνω σε μία εθνική τραγωδία»
Εύσημα Γκεοργκίεβα στην Ελλάδα για την πρόωρη αποπληρωμή δανείων
Γιατί έπεσε άσφαλτος στο σημείο όπου βρέθηκαν τα αρχαία
Παρέμβαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προσύνοδο του PES για την ενεργειακή κρίση και τις διεθνείς εξελίξεις
«Θα οργανώσουμε επιχειρήσεις για να τους πετάξουμε έξω» δηλώνει ο υπουργός
Ο υπουργός Επικρατείας μίλησε για τα μέτρα στήριξης, τη δημοσιονομική σταθερότητα και την προστασία των ανηλίκων
«Δεν θα δεχθούμε περικοπές σε κρίσιμους πυλώνες» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Η επανέναρξη του Great Sea Interconnector (GSI) και οι πιθανές επιλογές της Άγκυρας
Η παραδοχή του Αμερικανού προέδρου και το συνεχιζόμενο αδιέξοδο στη Μέση Ανατολή
«Έτσι αντιλαμβάνεται ο κ. Δούκας την αναβάθμιση μιας ιστορικής πλατείας;» διερωτάται η παράταξη «Αθήνα Ψηλά»
Στα 1,35 ευρώ το λίτρο για τους δικαιούχους του επιδόματος
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο του Οκτωβρίου πραγματοποιείται σε μια κρίσιμη συγκυρία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.