Πολιτικη & Οικονομια

Το προεκλογικό σποτ της Ρένας Δούρου για το Μάτι

«Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρένα Δούρου: Ο Αγώνας για την Αλήθεια Ξεκινάει

Η Ρένα Δούρου ζητά την ψήφο των κατοίκων της Αττικής στο νέο της προεκλογικό σποτ με φόντο την τραγωδία στο Μάτι.

Με φόντο την τραγωδία στο Μάτι, η υποψήφια για μία ακόμα θητεία περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου, κάνει τον προεκλογικό της αγώνα διεκδικώντας την ψήφο των κατοίκων της Αττικής.

«Διαλέγω να παλέψω, να σας κοιτάξω στα μάτια και να απαντήσω στις πιο σκληρές σας ερωτήσεις.

Θα σας απαντήσω μόνο με αλήθεια για οτιδήποτε. Στέκομαι απέναντι σας και σας ζητώ να μείνουμε ενωμένοι, να μείνουμε δυνατοί. O αγώνας για την αλήθεια ξεκινάει» αναφέρει μεταξύ άλλων. 

Στη συνέχεια η Ρένα Δούρου σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ομοφοβίας, Λεσβοφοβίας, Αμφιφοβίας και Τρανσφοβίας, κυκλοφόρησε το νέο ενημερωτικό σποτ στο πλαίσιο της καμπάνιας κατά της αποχής στις εκλογές, διατρανώνοντας τα μηνύματα: «Λευκό, άκυρο, αποχή γίνονται ψήφος στα χέρια άλλων», «μην της χαρίζεις την ψήφο σου».

Συγκεκριμένα, επισημαίνεται η ανάγκη συμμετοχής όλων ανεξαιρέτως των πολιτών στις εκλογές της 26ης Μαΐου, με ένα νέο σποτ που αφορά στην ψήφο για να διασφαλίσουμε τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κάθε πολιτική που αποσκοπεί στην καταπολέμηση των διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας ή χαρακτηριστικών φύλου.

Ψηφίζουμε για τα δικαιώματά μας | Στεκόμαστε απέναντι στην Ομοφοβία

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ