- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στον Κορυδαλλο ο Μητσοτάκης: Θέλω οι πολίτες να είναι με τη ΝΔ
Περιοδεία Κυριάκου Μητσοτάκη στον Κορυδαλλό
Στον Κορυδαλλό ο πρόεδρος της ΝΔ. Επανέλαβε τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%.
Για χαμηλότερους φόρους, περισσότερες και καλύτερες δουλειές για τα νέα παιδιά και ασφάλεια στις γειτονιές, δεσμεύτηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας με πολίτες, κατά την επίσκεψή του στον Κορυδαλλό.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε βόλτα στους δρόμους της πόλης συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και περαστικούς κατηγορώντας τον πρωθυπουργό πως κοροϊδεύει τους συνταξιούχους.
«Ο κ. Τσίπρας δίνει προεκλογικό επίδομα λίγες μέρες πριν από τις εκλογές, που το ονομάζει 13η σύνταξη, όμως την ίδια στιγμή έχει νομοθετήσει να κοπεί η 12η σύνταξη. Και αυτό γιατί μείωσε το αφορολόγητο όριο, και αρνήθηκε να δεχθεί την τροπολογία που καταθέσαμε για να ακυρωθεί αυτό το μέτρο», είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας σε συνταξιούχους. «Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ; Ποιος αύξησε τις εισφορές υγείας στις συντάξεις; Ποιος αποφάσισε οι νέοι συνταξιούχοι να παίρνουν συντάξεις μειωμένες κατά 38%; Αυτά είναι τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ για τους συνταξιούχους» είπε χαρακτηριστικά επαναλαμβάνοντας τη δέσμευσή του για οριζόντια μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%, που, όπως είπε, ισοδυναμεί με εξοικονόμηση 150 έως 200 ευρώ κατά μέσο όρο το χρόνο για κάθε νοικοκυριό.
Παράλληλα καυτηρίασε τη μείωση του ΦΠΑ στα προϊόντα εστίασης, που όπως είπε, «έμεινε μισή» καθώς ο καφές και τα λοιπά ροφήματα παρέμειναν στον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ.
Απαντώντας σε κατοίκους που δήλωσαν «αντισύριζα», ο κ .Μητσοτάκης είπε πως αυτό που θέλει είναι οι πολίτες να είναι με τη Νέα Δημοκρατία.
Το βράδυ ο Πρόεδρος της ΝΔ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο του Star και τη Μάρα Ζαχαρέα, ενώ αύριο θα περιοδεύσει στην Κρήτη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η είδηση αυτή εξηγεί από μόνη της γιατί πρόχειρες ιδέες, όπως η πατριωτική εισφορά του κ. Τσίπρα, δεν έχουν καμία τύχη στον σημερινό κόσμο»
Mε αφορμή με την υπόθεση Novartis
Η ανάθεση έγινε μέσα από ανοικτό ηλεκτρονικό μειοδοτικό διαγωνισμό
Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Ανδρουλάκη και επίσημη ανακοίνωση συστράτευσης
Έξι διαρθρωτικές παρεμβάσεις σε ορίζοντα τριετίας
Η άτυπη Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Νίκου Χριστοδουλίδη και του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι
Όσα ανέφερε για τη δράση των ΚΟΜΥ
Πρωτοβουλία Μακρόν για τη διαστημική διακυβέρνηση, την ασφάλεια και την τεχνολογία
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητά απαντήσεις για την πρόσβαση της Ελλάδας στον πηγαίο κώδικα του αμυντικού συστήματος
Στο επίκεντρο οι κανόνες για τις πλειοψηφίες και τις μειοψηφίες
Η επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση και το παράδοξο της επίκλησης μιας πολιτικής ατζέντας
«Η σύγκλιση δεν μπορεί να είναι σύνθημα στα χείλη των δημαγωγών» σημειώνει ο υπουργός Επικρατείας
Τα νέα ποσά, οι δικαιούχοι και οι ημερομηνίες
Πλήρης αποκατάσταση ζημιών και διασφάλιση της ασφάλειας για την επανέναρξη μετροπόντικα
Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας μετά το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για ανάσυρση της δικογραφίας των «αδιευκρίνιστων» ποσών
Πώς αυξάνεται το πλαφόν ανά πενταετία
Συνέντευξη του υπουργού Επικρατείας για τις οικονομικές εξαγγελίες και την εσωκομματική επικαιρότητα
Δείτε την αναλυτική λίστα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.