Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ότι θα χάσει τις εκλογές

«Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει;» αναρωτήθηκε για τη διαστρέβλωση των λεγομένων του αναφορικά με την «7ημερη εργασία»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης © Γραφείο Τύπου ΝΔ / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Σίγουρος ότι ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει πως θα χάσει τις εκλογές εμφανίστηκε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη βεβαιότητα ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει». «Δεν θα κρίνω εγώ την αλαζονεία του κ. Τσίπρα. Οι εκλογές είναι εκλογές. Εγώ έχω την βεβαιότητα ότι θα κερδίσουμε», ανέφερε, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, απαντώντας στον Πρωθυπουργό ο οποίος χαρακτήρισε «ντέρμπι» τις ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα, ως οπισθοχώρηση του Αλέξη Τσίπρα χαρακτήρισε τον χαρακτηρισμό «δημοσκόπηση» για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου λίγα 24ωρα αφού ο πρωθυπουργός από τη Βουλή είχε κάνει λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. «Τολμώ να πω δε, ότι είναι προσβλητικό αυτό που είπε για τις Ευρωεκλογές» συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

«Εγώ θέλω μια καθαρή νίκη το βράδυ της 26ης Μαΐου ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία σε όλη την κοινωνία ότι είμαστε μπροστά σε μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Το βράδυ της 26ης Μαΐου θα ήθελα να τον στείλω με τη βοήθεια του ελληνικού λαού σε μια μόνιμη ξεκούραση» συμπλήρωσε.

«Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να στείλουν ένα μήνυμα αποδοκιμασίας της κυβέρνησης» συμπλήρωσε. «Ο κ. Τσίπρας ξέρει πολύ καλά ότι θα χάσει αυτές τις εκλογές και αντιλαμβάνεται ότι είναι πρώτη φορά που οι Έλληνες πολίτες προσέρχονται στην κάλπη, για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια. Θα είναι μία ετυμηγορία συνολικά για την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι θα είναι μία ψήφος επιβράβευσης για την Νέα Δημοκρατία» πρόσθεσε.

 

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει;

Ερωτηθείς για την προσπάθεια διαστρέβλωσης των λεγομένων του για τα εργασιακά και την «7ήμερη εργασία» ο πρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «μονταζιέρα του Μαξίμου που διαστρέβλωσε τα λεγόμενά μου» και για «μεγάλη γκάφα της κυβέρνησης γιατί ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί την επιχείρηση στην οποία αναφέρθηκα και την είχε αποθεώσει».

«Πόσο χαμηλά θα πέσουν ώστε ο ίδιος να μην λέει ψέματα αλλά να βάζει ψέματα στα λόγια των άλλων;» πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης και αναρωτήθηκε αν η προεκλογική περίοδος θα είναι μια μόνιμη διαστρέβλωση των όσων λέει ο αντίπαλος τονίζοντας ότι «αυτό δεν το ανέχομαι».

«Πρέπει να υπάρχει μεγάλος πανικός στα υπόγεια του Μαξίμου για να διαστρεβλώνει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας με τόσο ξεδιάντροπο τρόπο τα όσα είπα» είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο κ. Μητσοτάκης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ