- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης σε ΠΟΑΣΥ: Σύμμαχοι για να γίνει η Αθήνα πόλη ασφαλής
«Ο απλός αστυνομικός δεν μπορεί να αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση ελευθερίας και οι άνθρωποι που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ είναι για εμάς σύμμαχοι στην προσπάθειά μας για να γίνει η Αθήνα πόλη ασφαλής», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων ενημερώθηκε για τα θέματα που απασχολούν τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας με πρώτο τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους.
«Ο απλός αστυνομικός δεν μπορεί να αισθάνεται ότι παλεύει μόνος του με παρανόμους και εγκληματίες. Είναι ευθύνη της Πολιτείας να θωρακίσει την Ελληνική Αστυνομία και του Δήμου να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να την απαλλάξει από τα δεσμά που σήμερα την εμποδίζουν να κάνει τη δουλειά της», υπογράμμισε ο Κώστας Μπακογιάννης ο οποίος ανέλυσε το δικό του σχέδιο για την ασφάλεια στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκε τόσο στην πρόληψη όσο και στην καταστολή μιλώντας για την ανάγκη σύστασης Ενιαίου Κέντρου Ασφάλειας και στενότερης συνεργασίας της ΕΛ.ΑΣ με τη Δημοτική Αστυνομία, κάτι με το οποίο η Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΟΑΣΥ συμφωνεί.
«Ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σας για την ενίσχυση όλου του Σώματος, καθεμιάς και καθενός, αστυνομικού», συνέχισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Ο Κώστας Μπακογιάννη υπογράμμισε ότι το καλό κλίμα μεταξύ της ΠΟΑΣΥ και του Δήμου, ο διάλογος και η συνεργασία είναι βασικές προϋποθέσεις για την επίλυση των προβλημάτων με πρώτο αυτό της ασφάλειας στην πόλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Η απάντηση του υπουργού Υγείας στην αρχειοθέτηση των υποθέσεων των 7 βουλευτών της ΝΔ
Ο πρωθυπουργός τονίζει ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει θα διαχειριστεί κρίσιμες διαπραγματεύσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.