Πολιτικη & Οικονομια

Ιωάννινα: Σύνθημα σοκ αντιεξουσιαστών για την Μπακογιάννη

Αντιεξουστιαστές έγραψαν συνθήματα σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
koyfontinas
Συνθήματα για τον Κουφοντίνα σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα

Στοχοποιούν την Ντόρα Μπακογιάννη μετά το «όχι» για νέα άδεια στον πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αίσθηση προκαλούν τα συνθήματα που έγραψαν άγνωστοι σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα με αποδέκτες τόσο την Ντόρα Μπακογιάννη όσο και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Ντόρα το '89 έγινε μισή δουλειά. 17Ν», αναφέρει ένα από τα συνθήματα υπονοώντας ότι το 1989 η 17 Νοέμβρη θα έπρεπε εκτός από τον Παύλο Μπακογιάννη να έχει δολοφονήσει και την σύζυγό του Ντόρα.

Από την άλλη πλευρά του εκλογικού περιπτέρου, οι άγνωστοι έγραψαν σύνθημα υπέρ της χορήγησης άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα, ενώ υπάρχει και σύνθημα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

koufontinas3
Συνθήματα για τον Κουφοντίνα σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα

koufontinas1
Συνθήματα για τον Κουφοντίνα σε εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στα Ιωάννινα

Υπενθυμίζεται ότι χθες μετά την απόρριψη από το Δικαστικό Συμβούλιο του αιτήματος του Δημήτρη Κουφοντίνα για τη χορήγηση νέας άδειας, ο πολυισοβίτης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρθηκε και στην οικογένεια Μητσοτάκη, χωρίς να την κατονομάσει.

«Δεν λειτούργησαν ως δικαστές δημοκρατίας, αλλά ως πρωτοδίκες εμφυλίου. Ανέλαβαν, ως απρόσωπος κρατικός μηχανισμός, την εκτέλεση της εντολής από την κυβέρνηση, τη γνωστή οικογένεια και την πρεσβεία που διαφεντεύει τη χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Η αντίδραση της ΝΔ

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου αναφέρει σχετικά με τα συνθήματα τα εξής:

«Οι θρασύδειλοι τραμπούκοι που θαυμάζουντον δολοφόνο Κουφοντίνα επιτέθηκαν σήμερα στη ΝΔ βανδαλίζοντας με χυδαία συνθήματα το προεκλογικό της πετρίπτερο στα Ιωάννινα. Ας το καταλάβουν μια για πάντα. Δεν τους φοβόμαστε. Οι μέρες ανοχής τελειώνουν. Ως εδώ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ