Πολιτικη & Οικονομια

Κοτζιάς, Καμμένος, Ρώσοι πράκτορες κι υποκλοπή emails από το ΥΠΕΞ

Οι καταγγελίες του πρώην υπουργού Εξωτερικών για τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καμμένος-Κοτζιάς
Καμμένος-Κοτζιάς © INTIMENEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Καταγγελίες Κοτζιά: Ρώσοι ή Κινέζοι πράκτορες ή η ΕΥΠ υπέκλεψε τα emails του ΥΠΕΞ και τα έδωσε στον Καμμένο

Υπόνοιες για συνεργασία του Πάνου Καμμένου ακόμα και με Ρώσους ή Κινέζους πράκτορες, προκειμένου να υποκλέψουν την ηλεκτρονική αλληλογραφία Ελλήνων διπλωματών άφησε ο κ. Νίκος Κοτζιάς στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχηγός των ΑΝΕΛ είχε προχωρήσει σε αποκάλυψη emails διπλωματών στην Βουλή προκειμένου να ισχυριστεί ότι ο κ. Κοτζιάς την περίοδο που βρισκόταν στο υπουργείο Εξωτερικών μεθόδευσε τις διαδικασίες προκειμένου το έργο έκδοσης βίζας να καταλήξει σε συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία.

«Κατατέθηκαν e-mails από κάποιον βουλευτή, με το επιχείρημα ότι “ο Κοτζιάς κατέστρεψε τα e-mail των διπλωμάτων αλλά εγώ που είμαι μάγκας και έχω φίλους διπλωμάτες τα έσωσα”. Παίρνω και εγώ να δω αυτά τα e-mails και βλέπω ότι προέρχονται από έναν server που δεν τον ήξερα και κατευθύνονται σε ένα e-mail μιας ιδιωτικής συζήτησης» είπε ο πρώην ΥΠΕΞ στη Βουλή νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής.

Για να διερωτηθεί σε σχέση με τον κ. Καμμένο: «Γιατί λέει το ψέμα; Για να κρύψει πως τα βρήκε και ότι οι δύο servers είναι αμερικανικοί και δεν μπαίνεις εύκολα εκεί γιατί χτυπάνε τα καμπανάκια. Ρώτησα τους ειδικούς και μου απάντησαν ότι μόνο δύο μπορούν να το κάνουν αυτό. Οι χάκερ της ΕΥΠ ή ρωσικές και κινεζικές μυστικές υπηρεσίες. Άρα ή έχουμε πλαστογράφηση κειμένων ή έχουμε υποκλοπή σε συνεργασία με βάση αυτών που λένε οι ειδικοί».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ