- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κικίλιας: Ο Μητσοτάκης έσπασε τον τσαμπουκά του Τσίπρα
«Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς δεν υπήρχε ποτέ»
«Ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από ευπρέπεια, δεν έχει αρχές όταν υβρίζει συστηματικά την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη».
«Ο πρωθυπουργός επέλεξε να προκαλέσει ένταση. Όποιος χάνει και υπολείπεται, δεν έχει ψυχραιμία και προσπαθεί να προκαλέσει. Είναι χαρακτηριστικό ότι απευθύνθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη στον ενικό λέγοντάς του «είσαι πολύ λίγος να μιλάς για μένα» και μετά έστειλε εν είδει μπράβου τον κ. Πολάκη να πουλήσει τσαμπουκά από κοντά», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα FM για τη χθεσινή αντιπαράθεση στη Βουλή, ο τομεάρχης Εθνικής 'Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.
«Τέσσερα χρόνια είμαστε θεατές του ίδιου έργου στη Βουλή. Τον κ. Τσίπρα να υβρίζει συστηματικά τον κ. Μητσοτάκη, τη γυναίκα του, την οικογένειά του. Βλέπετε πώς φέρνει η ζωή τα πράγματα. Ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία κλείνει με τον πιο θλιβερό και πικρό τρόπο για τον κ. Τσίπρα. Ο Μητσοτάκης έσπασε χθες τον τσαμπουκά του Τσίπρα», τόνισε ο κ. Κικίλιας για να συμπληρώσει ότι «αποκαλύφθηκε ότι το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς δεν υπήρχε ποτέ. Ο κ. Τσίπρας δεν καταλαβαίνει από ευπρέπεια, δεν έχει αρχές όταν υβρίζει συστηματικά την οικογένεια του κ. Μητσοτάκη, δεν έχει αξίες όταν εξομοιώνει όλο τον ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Πολάκη σε σχέση με την προσβλητική και ντροπιαστική συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο με αναπηρία. Και όποτε θέλει να προκαλεί τη συνείδηση, τις αρχές και τις αξίες των Ελλήνων, θα παίρνει πληρωμένες απαντήσεις».
Σχολιάζοντας τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο, ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε «τραγελαφικό ο άνθρωπος που έχει υπερφορολογήσει αγρίως τον ελληνικό λαό με 29 νέους φόρους, που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη, που έχει σε ομηρία την ελληνική οικονομία, που δεν έχει προχωρήσει ούτε μία επένδυση, να έρχεται σε πανικό προσπαθώντας να αντιγράψει το πρόγραμμα της Ν.Δ. με ημίμετρα. Γιατί μιλούν για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% που ήταν επί κυβέρνησης Σαμαρά, αλλά όχι για τα ροφήματα, τον καφέ και τα αναψυκτικά. Είναι σε πανικό και ως πολιτικός τζογαδόρος ρίχνει την τελευταία του ζαριά».
Ερωτηθείς αν η Ν.Δ. θα τα ψηφίσει στη Βουλή, ο κ. Κικίλιας δήλωσε ότι «η πάση θυσία μείωση της φορολογίας είναι ακρογωνιαίος λίθος του προγράμματός μας, θα ψηφίσουμε αυτά τα οποία λέμε επί τέσσερα χρόνια. Ο κ. Τσίπρας βέβαια θέλει να δεσμεύσει με όσα ψηφίζει και τον επόμενο πρωθυπουργό. Είναι τραγικά όσα γίνονται και είναι ένας πικρός τρόπος να μάθουμε τι συμβαίνει όταν εμπιστευόμαστε την εξουσία σε ψεύτες και λαϊκιστές».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Μιχαηλίδου: «Η συμπερίληψη στους χώρους εργασίας δεν είναι σύνθημα, είναι καθημερινή πρακτική»
«Αναμενόμενη η αβεβαιότητα με την εμφάνιση νέων κομμάτων»
«Πλήρης συμμόρφωση με την απόφαση του Αρείου Πάγου»
Αναφέρθηκε και στη μείωση της τιμής του πετρελαίου στην αντλία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.