- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μπακογιάννης στο Δημοτικό Βρεφοκομείο και τον ΟΠΑΝΔΑ
«Εδώ χτυπά η καρδιά της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου»
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης επισκέφθηκε το Βρεφοκομείο και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
«Εδώ χτυπά η καρδιά της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου! Το Βρεφοκομείο του Δήμου Αθηναίων καθρεφτίζει το κοινωνικό πρόσωπο μιας πόλης που έχει ως προτεραιότητα να είναι ανθρώπινη», τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης απευθυνόμενος στη Διοίκηση και τους εργαζόμενους στο Δημοτικό Βρεφοκομείο.
Πρόκειται για Δημοτική δομή υπό την ευθύνη της οποίας λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί και άλλες κοινωνικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τα συσσίτια του Δήμου καθώς μερίδες φαγητού ετοιμάζονται στα μαγειρεία του Βρεφοκομείου.
«Το έργο σας είναι αξιοθαύμαστο. Και πρωταρχικός μας στόχος είναι να σας εξασφαλίσουμε την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη για να διευκολύνουμε τη δουλειά σας και βέβαια να είναι εφικτό να γίνονται αποδεκτά όλα τα παιδιά των δημοτών στους παιδικούς σταθμούς», επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων όταν του είπαν ότι από τους 98 παιδικούς σταθμούς που λειτουργούσαν κάποτε, σήμερα είναι ανοικτοί, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, οι 72.
«Στόχος μας είναι να παραμείνουν όλοι ανοικτοί και να δημιουργήσουμε και νέους παιδικούς σταθμούς. Να καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες», ξεκαθάρισε ο Κώστας Μπακογιάννης.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων επισκέφτηκε στη συνέχεια και τονΟργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων(ΟΠΑΝΔΑ) όπου οι εργαζόμενοι του έθεσαν, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της υποχρηματοδότησής του. Επίσης ζήτησαν την μεταστέγαση του σε ένα άλλο κτίριο από το νεοκλασικό της οδού Σόλωνος δίπλα στη Νομική που βρίσκεται σήμερα.
«Αυτό είναι ένα πανέμορφο κτίριο, ένα διαμάντι στο κέντρο της Αθήνας. Είναι επιβεβλημένο να αξιοποιηθεί διαφορετικά. Όπως επιβεβλημένο είναι ο Δήμος να εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας για το προσωπικό του ΟΠΑΝΔΑ», επισήμανε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε 1,7 εκατομμύρια ανήλθαν οι έλεγχοι
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.