Πολιτικη & Οικονομια

«Κομμένη η πλάκα»: Το σποτ του ΚΙΝΑΛ για τις ευρωεκλογές

Ξεκινά τη διαδικτυακή εκλογική καμπάνια

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kinal
ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ / © INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Κομμένη η πλάκα. Την Κυριακή Την Κυριακή 26 Μαΐου πάω να ψηφίσω. Στέλνω μήνυμα Αλλαγής».

Με κεντρικό σύνθημα «Κομμένη η πλάκα. Την Κυριακή Την Κυριακή 26 Μαΐου πάω να ψηφίσω. Στέλνω μήνυμα Αλλαγής» το πρώτο σποτ του Κινήματος Αλλαγής για τις Ευρωεκλογές του Μαΐου δόθηκε στη δημοσιότητα.

Με αυτό το σποτ, το ΚΙΝΑΛ ξεκινάει τη διαδικτυακή εκλογική καμπάνια και απευθύνεται στη συμμετοχή των νέων ανθρώπων στις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Κομμένη η πλάκα

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY