- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Πατούλης απαντά στη Δούρου για τα «ψεκασμένα» σενάρια
Το ταξίδι στην Κίνα, το ραδιοφωνικό debate και τα σενάρια
Τι ισχυρίστηκε η παράταξη της κ. Δούρου για το ταξίδι Πατούλη στην Κίνα. Η απάντηση Πατούλη με βίντεο, εικόνες, και αεροπορικά εισιτήρια.
Απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του συνδυασμού της Ρένας Δούρου, Γιάννη Μοίρα, που σε ανακοίνωσή του διερωτήθηκε αν όντως μετέβη στην Κίνα ο Γιώργος Πατούλης, δίνει το Γραφείο Τύπου της παράταξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής.
Ο κ. Μοίρας σε χθεσινή του δήλωση διερωτήθηκε με αφορμή την απουσία του κ. Πατούλη από το ραδιοφωνικό debate, αν «διακτινίστηκε» στην Κίνα «ή έχει σωσία». Συγκεκριμένα έθετε τα εξής ερωτήματα:
- Αφού η ιστοσελίδα του τον εμφάνιζε σε καθημερινές δραστηριότητες εδώ, πότε πήγε στην Κίνα; Έκανε το ταξίδι τώρα, ή άλλοτε; Διότι αν το έκανε άλλοτε, τότε όντως κρύφτηκε από το debate!
- Τα αεροπορικά πήγαινε-έλα στην Κίνα με τις επαφές που περιγράφει, εμφανίζοντας και φωτογραφίες, συνιστούν πρόγραμμα άλλων δύο ημερών. Και η Σαγκάη από το Ανχούι, πόλεις που λέει ότι επισκέφτηκε, απέχουν πάνω από 400 χλμ.. Πως έβγαλε ταξίδι 4-5 ημερών στην Κίνα ενώ εμφανιζόταν στην Αττική; «διακτινίστηκε παθαίνοντας Star Trek ή έχει σωσία;»
- Είναι δυνατόν αυτό το ταξίδι υπερπαραγωγή του κ. Πατούλη στην Κίνα να μην το συναντάς, γκουγκλάροντας το, ως ρεπορτάζ σε ελληνικές και κινέζικες πηγές ενημέρωσης; Τον έπιασε ξαφνικά σεμνότητα και άρνηση προβολής και δημοσιότητας;»..
Η απάντηση Πατούλη
«Εδώ και τρεις μέρες το επιτελείο της κυρίας Δούρου διακινεί επισήμως διάφορα γραφικά σενάρια σύμφωνα με τα οποία ο κ. Πατούλης δεν απουσίαζε σε προγραμματισμένο, εδώ και πολλούς μήνες, ταξίδι στην Κίνα για να προωθήσει ζητήματα Ιατρικού Τουρισμού στη χώρα μας, αλλά δήθεν το προφασίστηκε προκειμένου να… αποφύγει (!) ραδιοφωνικό debate μαζί της την περασμένη Δευτέρα», απαντά το Γραφείο Τύπου της παράταξης του κ. Πατούλη.
Υπενθυμίζει ότι έχουν γίνει ήδη δύο δημόσιες συζητήσεις και δίνει στη δημοσιότητα τα παρακάτω στοιχεία:
Το εισιτήριο του κ. Πατούλη για την Κίνα- πληρωμένο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ανχούι.
Φωτογραφικό υλικό από την υπογραφή του επίσημου συμφώνου συνεργασίας.
Ευχαριστήρια επιστολή από το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης.
Βίντεο από την σχετική δεύτερη υπογραφή συμφώνου συνεργασίας μεταξύ του ΙΣΑ και του Κρατικού Πανεπιστημίου της Σαγκάης.
Ρεπορτάζ των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών για το θέμα.
«Ελπίζουμε μετά από όλα αυτά τα στοιχεία τα «λαγωνικά» της κυρίας Δούρου να πείστηκαν ότι ο κ. Πατούλης πήγε όντως στην Κίνα. Αναμένουμε με ενδιαφέρον το επόμενο «ψεκασμένο» σενάριο με το οποίο θα διασκεδάσουν την κοινή γνώμη και θα εκθέσουν ακόμα περισσότερο την απερχόμενη περιφερειάρχη, η οποία κατά τα λοιπά πολεμά τα "fake news"», καταλήγει η ανακοίνωση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Mήνυμα εκλογικής αντεπίθεσης από την Κρήτη
Από στρατηγός, τέταρτη πολιτική δύναμη της Ιταλίας
H δήλωση του πρωθυπουργού μετά τη συνάντηση του Αντόνιο Κόστα
Ιδιαίτερη αναφορά στο ενδεχόμενο επαναφοράς 13ου μισθού στο Δημόσιο
«Στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, σε μια Ελλάδα που μόλις έβγαινε από τη δικτατορία, ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ με τέσσερις μεγάλες αρχές»
Η Ελλάδα απορρίπτει κατηγορηματικά ως αυθαίρετους και στερούμενους οποιασδήποτε νομικής βάσης τους τουρκικούς ισχυρισμούς
Οι προτεινόμενες παρεμβάσεις θα έχουν πιλοτική εφαρμογή σε κάποιες τοποθεσίες
Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος
«Αφορά το 1% των πιο πλούσιων Ελλήνων»
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο η ολοκλήρωση του εργοστασίου «309»
«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον ελληνικό σιδηρόδρομο», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Μιχαηλίδου: «Πρόγραμμα στήριξης σε εκείνους που είχαν τη μεγαλύτερη ανάγκη»
Ο Υπουργός Υγείας χαρακτήρισε «παραμύθια της Χαλιμάς» τις εξαγγελίες Τσίπρα για την πατριωτική εισφορά
«Ο λαός θα κάνει σφάλμα αν του δώσει ευκαιρία να κυβερνήσει ξανά», δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης
Το σχόλιο του πρώην πρωθυπουργού για την παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
«Μας ακούσατε και δεν μας αφήσατε στην τύχη μας», δήλωσε ο νεαρός μαθητής
Σήμερα το απόγευμα η ομιλία του στο Ηράκλειο
«Η συνταγή είναι γνωστή, δοκιμασμένη και αποτυχημένη», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας
Οι Έλληνες είναι τόσο ανόητοι που, παρότι δεν έχουν λεφτά, αγοράζουν ακριβά προϊόντα που σπανίως είναι αισθητά καλύτερα από τα φτηνότερά τους
Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» δεν αποτελεί μηχανισμό επιθετικής προβολής ισχύος, αλλά μηχανισμό ενίσχυσης της αποτρεπτικής ικανότητας της Ελλάδας απέναντι σε μια πιθανή επίθεση.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.