- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπακογιάννης: Απαράδεκτο να πλημμυρίζει έξω από τον ΗΣΑΠ
Επίσκεψη του υποψήφιου Δήμαρχου στα Άνω Πετράλωνα
Την αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Άνω Πετράλωνα κάθε φορά που βρέχει μετέφεραν στον Κώστα Μπακογιάννη κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής την οποία επισκέφθηκε χθες το απόγευμα.
«Είναι απαράδεκτο το έτος 2019 να μετατρέπεται σε λίμνη με την πρώτη βροχή ένα τόσο κεντρικό σημείο που αποτελεί και εμπορικό κέντρο για τα Άνω Πετράλωνα κι αυτό να συμβαίνει εδώ και 15 χρόνια χωρίς κανένας να ευαισθητοποιείται. Είναι αυτονόητο πως στο σχεδιασμό μας υπάρχει μέριμνα για άμεσα αντιπλημμυρικά έργα που δεν πρόκειται να σταματήσουν γραφειοκρατικές διαδικασίες και αντικρουόμενες αρμοδιότητες», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων.
Ένα ακόμα πολύ σοβαρό ζήτημα είναι η κακή κατάσταση των πεζοδρομίων που δυσκολεύει την προσβασιμότητα των πεζών και ιδιαίτερα εκείνων που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα. «Οι αναπλάσεις πεζοδρομίων τόσο στα Άνω Πετράλωνα όσο και σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες σχεδιάζουμε να ξεκινήσουν άμεσα», είπε στους κατοίκους ο υποψήφιος Δήμαρχος. Αυτό θα βοηθήσει, εκτός των άλλων, και στην ενίσχυση της τοπικής αγοράς των Άνω Πετραλώνων καθώς τα εμπορικά καταστήματα εξακολουθούν να ασφυκτιούν.
Στα Άνω Πετράλωνα υπάρχουν πολλά πανέμορφα κτίρια αλλά και δεκάδες εγκαταλελειμμένα σε κακή κατάσταση που μπορεί με την συνδρομή του Δήμου να ενταχθούν σε προγράμματα αναπλάσεων μέσω Ευρωπαϊκών πόρων και συγκεκριμένα με σχεδόν άτοκα δάνεια που έχουν ορίζοντα εικοσαετίας για την αποπληρωμή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η αντιπαράθεση με φόντο τα επεισόδια
Η ομιλία του στα εγκαίνια της διεθνούς ναυτιλιακής έκθεσης
Τρίτη η Καρυστιανού, τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Η αναφορά θεωρείται ότι περιέχει σαφείς πολιτικές αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρα
Το κόμμα που ο ίδιος δημιούργησε πριν δυο χρόνια
48ωρο «λουκέτο» σε επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Άλιμο και Γλυφάδα
«Αγαπάμε το ΠΑΣΟΚ; Ας το αποδείξουμε»
Καταβολή επικουρικών συντάξεων σε δύο κύματα
Στη δημοσιότητα οι «300+1» υπογραφές που κατατέθηκαν μαζί με την Ιδρυτική Διακήρυξη
Νέα παρέμβαση μετά τις αντιδράσεις για τα περί συνεργασίας με την ΕΛΑΣ
«Η ΕΛΑΣ μάζεψε ό,τι ρετάλι υπάρχει από τον ΣΥΡΙΖΑ»
Αιχμηρή απάντηση στις δηλώσεις του δημάρχου Αθηναίων που άνοιξε θέμα συνεργασίας με τον Αλέξη Τσίπρα
Τι ισχύει για τις λαϊκές αγορές
Σφοδρή κριτική του άλλοτε στενού του συνεργάτη
Μετά τις αναφορές του πρώην επικεφαλής της ΑΔΑΕ για τη δημοσιογραφία
Έφερε ως παράδειγμα τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023 στον Δήμο Αθηναίων
Να προστατευθούν τα δικαιώματα και οι περιουσίες της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας
Παρέμβαση του πρώην προέδρου της ΑΔΑΕ κατά του δημοσιεύματος - Απάντηση του εκδότη σε υψηλούς τόνους
Το ακραίο τοξικό κλίμα που επικρατεί στον δημόσιο λόγο, αποτελεί βασικό παράγοντα της απογοήτευσης και της αποστροφής του εκλογικού σώματος από την κάλπη
Η εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Τα μέτρα για ακρίβεια, ενέργεια και μεταρρυθμίσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.