- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γεωργιάδης για Novartis: Δικαιωνόμαστε για τον εφιάλτη που ζήσαμε
«Η εισαγγελία Διαφθοράς έκρινε ότι οι μάρτυρες έλεγαν ψέματα»
Δικαιωμένος εμφανίστηκε από την εξέλιξη στην υπόθεση Novartis ο Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρώην υπουργός Υγείας στάθηκε στην αρχειοθέτηση της υπόθεσης για τους τέσσερις από τους 10 πολιτικούς που ενεπλάκησαν στην υπόθεση και εξήγησε ότι η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη καθώς η εισαγγελία Διαφθοράς έκρινε ότι οι μάρτυρες έλεγαν ψέματα.
«Είναι δυνατόν ένας μάρτυρας να είναι ψεύτης για τον Πικραμμένο και αληθινός για τον Γεωργιάδη;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε ότι «αν είχαν βρει κάτι σοβαρό θα ήμασταν υπό δίωξη και όχι ακόμα υπό έρευνα»
Σχολιάζοντας το αίτημα της Εισαγγελίας που απεστάλη στη Βουλή για να δοθεί άδεια, προκειμένου να εξετασθεί ως ύποπτος για αδίκημα δωροδοκίας ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, σημείωσε ότι είναι αθώος, καθώς, όπως υποστήριξε, ως διάδοχός του στο υπουργείο Υγείας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι η πολιτική που ακολούθησε έριξε τη φαρμακευτική δαπάνη και έβλαψε τις φαρμακοβιομηχανίες, μεταξύ των οποίων και τη Novartis.
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επανέλαβε ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα λεπτό του ευρώ από τη Novartis και εξέφρασε την ελπίδα οι τέσσερις που απαλλάχθηκαν να μπορέσουν να διεκδικήσουν αποζημιώσεις στα αστικά δικαστήρια για τη σπίλωση που υπέστησαν 1,5 χρόνο τώρα.
Τέλος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις κατά των Μέσων που αναπαρήγαγαν την είδηση ότι βρέθηκαν χρήματα προερχόμενα από τη Novartis σε λογαριασμό του.
Πηγή: ΣΚΑΪ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Η ανάρτηση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας
Παρά τις μεγάλες μειώσεις τιμών, η αγοραστική κίνηση δεν ικανοποίησε σημαντικό μέρος της αγοράς
Μια από τις μεγαλύτερες αστικές αναπλάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην Αττική
Υπό παρακολούθηση το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «TUBITAK MARMARA»
«Δύο έθνη με κοινές αξίες, συμφέροντα και προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν μαζί τις απειλές του αύριο»
«Δεν πρέπει να επιβαρυνθούν άλλο οι Έλληνες πολίτες», τόνισε ο Υπουργός Ναυτιλίας
Νέες παρεμβάσεις προστασίας, αποκατάστασης και ανάδειξης προϋπολογισμού άνω των 15.000.000 ευρώ
Δυο γενιές Θεσσαλονικέων δεν είχαν δει το μνημείο χωρίς σκαλωσιές
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση για τις κλειστές κατοικίες
Θα λάβει αποζημίωση από τον Αντώνη Λιάκο
«Η καλύτερη επιβράβευση είναι τα χαμόγελα των παιδιών όταν θα έρθουν και θα δουν ένα σχολείο αντάξιο των προσδοκιών τους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
«Μητσοτάκης και Τσίπρας έχουν κριθεί» λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Αν το κράτος παίξει σωστά τον ρόλο του και ο καταναλωτής παίξει σωστά τον δικόν του, τότε δεν χρειάζονται ούτε παρακάλια ούτε πιέσεις. Βέβαια τότε δεν θα υπάρχει και καμάρι για τις τιμές που «ρίχνει η κυβέρνηση».
Τα μέτρα Μητσοτάκη, το στίγμα Τσίπρα και η επέτειος Ανδρουλάκη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.