Πολιτικη & Οικονομια

Μητσοτάκης στα Σεπόλια: Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα (video)

Η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ στα Σεπόλια - Τι είπε με τους κατοίκους της περιοχής - Τα παράπονα για αστυνόμευση και φορολογία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mitsotakis-sepolia4
Στα Σεπόλια ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους περιέγραψαν κάτοικοι των Σεπολίων στον πρόεδρο της ΝΔ κατά τη χθεσινή επίσκεψή του στη γειτονιά της Αθήνας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνομίλησε με περαστικούς, επισκέφθηκε καταστήματα και άκουσε τα παράπονα για την αστυνόμευση και τη φορολογία, αλλά και όσα προσδοκούν από τον ίδιο οι πολίτες.

«Μακάρι αυτά που λέτε στον κόσμο να τα τηρήσετε. Έστω να κάνετε τα μισά από αυτά», είπε ένας κάτοικος των Σεπολίων στον Κυριάκο Μητσοτάκη. «Λέω λίγα και θέλω να τα κάνω όλα. Γι’ αυτό δεν λέω πολλά», ήταν η άμεση απάντηση του προέδρου της ΝΔ.

Είχε όμως και άλλες απροσδόκητες στιγμές η χθεσινή μίνι περιοδεία στα Σεπόλια. «Είσαι ευχαριστημένος από τη σημερινή κυβέρνηση;», ρώτησε έναν καταστηματάρχη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να πάρει την απάντηση: «Με άριστα το 10 τους βάζω 1». «Eγώ τι βαθμό παίρνω;», τον ξαναπροκάλεσε ο πρόεδρος της ΝΔ. «Αν δείξεις καλή διαγωγή μπορεί να πάρεις και 11, αλλά μέχρι τώρα 8» του είπε ο καταστηματάρχης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε τη βαθμολογία ασχολίαστη: «Το 8 είναι μια χαρά, για να έχουμε και περιθώρια προόδου».

«Στα Σεπόλια οι πολίτες μου μίλησαν για τη δυσβάσταχτη φορολογία και την ανασφάλεια που αισθάνονται στη γειτονιά τους. Θέλω να ξέρουν ότι τους ακούω. Κι ότι έχουν δίκιο. Η φορολογία θα μειωθεί αμέσως και το κράτος θα τους παρέχει και πάλι το αυτονόητο δικαίωμα στην ασφάλεια», τόνισε σε δήλωσή του πρόεδρος της ΝΔ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα Σεπόλια

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ