Πολιτικη & Οικονομια

Όταν Πέτρος και Ραλλία πήραν ευαίσθητο ελικόπτερο με στεγαστικό

Ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις και επίκαιρα σχόλια από το Inbox της A.V.

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
168157.jpg

Σηκώνεται το ελικόπτερο του Αλέξη και πετάει για Αγαθονήσι. Την ίδια στιγμή απογειώνεται από την μαρτυρική Μύκονο το λίαρ τζετ του Πέτρου με την Ραλλία και αρχίζουν να παρενοχλούν το ελικόπτερο του Αλέξη. Το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες το πήρε με στεγαστικό και άρα μπορεί να το χάσει!  Δείτε τα σχόλια της A.V. για την επικαιρότητα και τις πολιτικές εξελίξεις όπως δημοσιεύτηκαν στο Inbox του athensvoice.gr.  

Η παρενόχληση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο Έλληνας πρωθυπουργός από τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, εντάσσεται στα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης;

9,5 εκατομμύρια για αντιπλημμυρικά έργα, 20 εκατομμύρια για το γήπεδο στη Φιλαδέλφεια. Μετά, όταν πνίγονται 25 άνθρωποι, λέμε ότι φταίει η κλιματική αλλαγή.

Απόψε πεθαίνει η διαπλοκή.

Πατριδοκάπηλη, διχαστική, φασιστική δημαγωγία που αμαυρώνει τους εθνικούς αγώνες, θεωρεί ο Νίκος Ξυδάκης τις αποδοκιμασίες στην παρέλαση. Άρα και το 2011 ήξερε περί τίνος πρόκειται, δεν ήταν αφελής. Τον εαυτό του πώς τον ονομάζει;

Ρε την καημένη τη «στρατευμένη δημοσιογραφία». Θα φτάσει στον πάτο για το καλό του κόμματος. Μετά από 30 χρόνια καταγγελίας στη «διαπλοκή», σήμερα ανακαλύπτει ότι ο Κόκκαλης είναι οικολόγος, αντιφασίστας, ρόκερ, που τα πίνει στα μπαρ.

Σκέψου μόνο να έβαζε ο Σημίτης υποψήφιο τον Κόκκαλη. Σκέψου τι θα γινόταν. Για να καταλάβουμε λίγο τι παραπλάνηση έχουμε φάει τόσα χρόνια. 

Ε όχι, ρε φίλε, η άλλη να ‘χει φορέσει πλαστικά γάντια για τις καθαρίστριες, να ‘χει πάει στο δικαστήριο μάρτυρας για τη Μυρσίνη και ευρωβουλευτής να γίνεται η Ραλλία Χρηστίδου; 

Η ΝΔ είναι ακροδεξιά που κατέστρεψε την Ελλάδα εκτός από τους Αντώναρο, Τσιτουρίδη, Παπακώστα, Καμμένο, Κουντουρά, Παπαγγελόπουλο, Παυλόπουλο, Παπαχριστόπουλο, Πολύδωρα, Φαήλο, Ψωμιάδη, Τέρενς Κουίκ, Νικολόπουλο, Μίχαλο, Ζώη και μερικούς ακόμα. 

Όταν παίρνεις στεγαστικό δάνειο υπάρχει το ρίσκο να χάσεις το σπίτι σου, δήλωσε κυνικά ο οικονομολόγος της πλατείας Συντάγματος που υποσχόταν Σεισάχθεια στους αφελείς «αγανακτισμένους». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ