Πολιτικη & Οικονομια

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος θα ασχολείται με πραγματικά προβλήματα

Tι είπε σε συνεντευξή του ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kumpouropoulos
Στέλιος Κυμπουρόπουλος/©INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

«Διεκδικώ θέση στην Ευρωβουλή με τις θέσεις μου και τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, δεν θέλω να με λυπηθούν», είπε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

Ο 33χρονος ψυχίατρος, ο οποίος πάσχει από Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία και μετακινείται με αμαξίδιο, βρέθηκε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού του Φαλήρου και μίλησε για τους στόχους αλλά και τις προσδοκίες του από την εκλογή του.

Επισήμανε ότι θέλει να πάρει την τιμή και το ήθος που απαιτούνται στο επάγγελμά του και να τα χρησιμοποιήσει στον στίβο της πολιτικής ενώ βασικό του μέλημα είναι η αναμόρφωση του πλαισίου για την στήριξη ανθρώπων με αναπηρία στην χώρα μας.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ανέφερε πως θα επιδιώξει την θεσμοθέτηση του προσωπικού βοηθού για όσους ανάπηρους τον χρειάζονται, επισημαίνοντας πως αυτή η πρακτική ήδη υπάρχει σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Είμαστε κι εμείς ευρωπαϊκή χώρα», είπε χαρακτηριστικά ενώ έθεσε ως παράδειγμα την προσωπική του εμπειρία, λέγοντας πως στην καθημερινότητά του έχει ως πολύτιμο στήριγμα τον πατέρα του.
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ