Πολιτικη & Οικονομια

Τζανακόπουλος για Λοΐζου: Θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει

«Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tzanakopoulos
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ανακοίνωσε τον νέο ανασχηματισμό © INTIME NEWS / ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

«Για το συγκεκριμένο ζήτημα για το οποίο τις λεπτομέρειες δεν τις γνωρίζω, είμαι βέβαιος ότι η κ. Λοΐζου θα κάνει τα σχόλια και θα δώσει τις απαντήσεις που πρέπει», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος μετά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ λάμβανε παράνομα επί 5.5 χρόνια τη σύνταξη της νεκρής της μητέρας.

Ο κ. Τζανακόπουλος έκανε παράλληλα λόγο για «προσπάθεια να αμαυρωθούν και να στοχοποιηθούν πρόσωπα» και επιχείρησε να αποδώσει τον θόρυβο που προκλήθηκε στη ΝΔ και τον φιλικό προς αυτή Τύπο. «Εχει βάλει σε λειτουργία μια απίστευτη κρεατομηχανή η οποία στοχοποιεί συγκεκριμένους ανθρώπους και συγκεκριμένα πρόσωπα», είπε συγκεκριμένα μιλώντας σε εκπομπή του Alpha.

«Είμαι βέβαιος ότι η κυρία Λοΐζου δεν παίρνει τα χρήματα αυτά», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης. Στην παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η κ. Λοίζου έχει καταδικαστεί για την υπόθεση αυτή ο κ. Τζανακόπουλος απέφυγε να απαντήσει λέγοντας ότι «δεν μπορώ να σχολιάσω τις λεπτομέρειες μίας υπόθεσης, δικαστικής δε, την οποία δεν την γνωρίζω».

Πρόσθεσε ότι η κυρία Λοΐζου είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ και τόνισε ότι «δεν θα ανεχθούμε τη στοχοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ».

tzanakopoulos alpha

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ