Πολιτικη & Οικονομια

Σκουρλέτης: Επιχείρηση ακροδεξιών να αμαυρώσουν τις παρελάσεις

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένο να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
skourletis
Πάνος Σκουρλέτης © INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οργανωμένοι ακροδεξιοί θύλακες θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν στις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου μια ψεύτικη εικόνα αντιδράσεων δήλωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης στη ΕΡΤ. Όπως είπε ο κ. Σκουρλέτης ο κόσμος δεν τους ακολουθεί.

Σύμφωνα με το γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ κάποια κανάλια είναι προγραμματισμένο να καλύψουν δήθεν φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης σε κάποιες από τις πόλεις. Ο Πάνος Σκουρλέτης κάλεσε τη Νέα Δημοκρατία να αποστασιοποιηθεί από αυτές τις εκδηλώσεις, να καταγγείλει αυτές τις προσπάθειες και να περιφρουρήσει τον εθνικό εορτασμό της επετείου.

Όπως είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ η Νέα Δημοκρατία δεν πρέπει να επενδύει στη μισαλλοδοξία και να ανοίγει το δρόμο στην ακροδεξιά.

Στο ίδιο αναφέρεται και ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης με ανάρτησή του στο twitter. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τουρκικό πολεμικό πλοίο
Αναβολή ψήφισης του τουρκικού νομοσχεδίου για τη Γαλάζια Πατρίδα: Στρατηγικός ελιγμός ή αλλαγή στρατηγικής;

Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.

Ολομέλεια της Βουλής
Η παροχολογία ως υποκατάστατο πολιτικής

Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY