- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μητσοτάκης: Στις ευρωεκλογές ψηφίζουμε και για μια ισχυρή Ελλάδα
«Οι πολίτες θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό»
Μήνυμα για τις ευρωεκλογές έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τις Βρυξέλλες, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «οι πολίτες θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό».
Σε δήλωσή του, προσερχόμενος στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως στις ευρωεκλογές «οι πολίτες της Ελλάδας, αλλά και οι πολίτες της Ευρώπης, θα αφήσουν πίσω τους το ψέμα και τον λαϊκισμό, θα ψηφίσουν για μία νέα Ευρώπη που θα μπορέσει να προσφέρει περισσότερες και καλύτερες δουλειές στους νέους συμπολίτες μας, αλλά και ασφάλεια για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες», προσθέτοντας πως, σε αυτή τη σημαντική μάχη, η ΝΔ θα βρεθεί στην πρώτη γραμμή. Όπως είπε, μπορεί να εγγυηθεί απόλυτα ότι την επόμενη μέρα η φωνή της Ελλάδος στην Ευρώπη θα μετράει και πάλι και η Ελλάδα θα μπορέσει να διεκδικήσει στην ΕΕ αυτά που πραγματικά της αξίζουν. «Γι' αυτό, στις ευρωεκλογές που έρχονται ψηφίζουμε και για μια ισχυρή Ελλάδα, σε μια ισχυρή Ευρώπη που αλλάζει», είπε χαρακτηριστικά.
Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την απόφαση του ΕΛΚ για αναστολή της συμμετοχής του κόμματος του κ. Όρμπαν, ο κ. Μητσοτάκης είπε πως η ΝΔ ήταν το πρώτο από τα μεγάλα κόμματα του ΕΛΚ που δημόσια ζήτησε να ληφθούν μέτρα, να επιβληθούν συγκεκριμένες κυρώσεις στο κόμμα του κ. Όρμπαν. «Ζητήσαμε την αναστολή της συμμετοχής του στο ΕΛΚ και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που αυτή η απόφαση επικυρώθηκε χθες και επίσημα από το ΕΛΚ. Το ΕΛΚ δεν πρόκειται να κάνει καμία έκπτωση σε ζητήματα που αφορούν αρχές και αξίες όσον αφορά στην επιβολή του κράτους δικαίου και στη διάκριση των εξουσιών. Γι' αυτό και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την απόφαση που ελήφθη, η οποία δίνει και μια ξεκάθαρη απάντηση σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν τη ΝΔ με φωνές ακραίες και φωνές λαϊκισμού», είπε χαρακτηριστικά.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει στην επιστολή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Ο στόχος και οι αρχές δεν εκφράζονται από το εναπομείναν σχήμα» σημειώνει
Δίχως τέλος οι αποχωρήσεις - παραιτήσεις από το κόμμα
Γιατί ζητά να ανακληθούν οι άδειες τηλεοπτικών σταθμών των ΗΠΑ
Οι τρεις πυλώνες του οικονομικού προγράμματος της ΕΛΑΣ
Ο πρωθυπουργός συνέδεσε τον χώρο όπου γεννήθηκε η δημοκρατία με τη σύγχρονη τεχνολογική μετάβαση
Μετά από σύσκεψη έγινε στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών
«Πρόκειται για αντιπολίτευση υποδίκων;» αναρωτιέται ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Παπαστεργίου: «Η ΤΝ χρειάζεται κανόνες που προστατεύουν τους πολίτες και απελευθερώνουν την καινοτομία»
Τι αναφέρουν στην επιστολή τους
Τι πρέπει να προσέξει πριν αποδεχτείτε αλλαγή στους όρους της μίσθωσης
Η επιλογή των σχολικών μονάδων καλύπτει και τις 13 Περιφέρειες της χώρας
Συνέντευξη του Περιφερειάρχη Αττικής στο περιοδικό Fortune Greece
Oι υπαχθείσες αιτήσεις βρίσκονται σε κατάσταση διαδοχής
Ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης υπογράμμισε ότι η πρόληψη και η άμεση κινητοποίηση είναι καθοριστικές
«Έχουμε ολιγωρήσει να δράσουμε αποφασιστικά», τόνισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Ελληνικό Μετρό και κατοίκων της περιοχής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.