- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νίκος Δένδιας: Δεν υπάρχει κόντρα με τον κ. Γεωργιάδη
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώ ότι εκφράζει τη συνισταμένη όλων μας»
«Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο κόμμα. Μέσα σε ένα μεγάλο κόμμα υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις και διαφορετικές γνώμες, έχουμε όμως μια συνισταμένη, εκφραζόμενη δια του αρχηγού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρώ ότι εκφράζει τη συνισταμένη όλων μας», αυτό τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Νίκος Δένδιας, μιλώντας νωρίτερα σήμερα, Σάββατο, στην τηλεόραση της ΕΡΤ1.
Ερωτώμενος για το εάν βρίσκεται σε κόντρα με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο κ. Δένδιας αρνήθηκε ότι υπάρχει κόντρα, ωστόσο επεσήμανε: «Δεν έχουμε τις ίδιες απόψεις σε πολλά θέματα. Καθαρές κουβέντες. Έχουμε μεγάλη διαφορά ύφους».
Πρόσθεσε, επίσης για τη Νέα Δημοκρατία: «Είμαστε το κόμμα του μέτρου και της εθνικής ευθύνης. Είμαστε κόμμα πατριωτικό, δεν είμαστε κόμμα εθνικιστικό. Δεν μας αρέσουν οι κραυγές, δεν μας αρέσουν οι λαϊκισμοί».
Απευθύνοντας μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις, υπογράμμισε ότι «οι τόνοι πρέπει να είναι τέτοιοι που να επιτρέπουν τον διάλογο και το επιχείρημα». «Η κοινωνία είναι πονεμένη», είπε και συνέχισε: «δεν αντέχει τις κραυγές. Δεν αντέχει τις υστερίες. Δεν αντέχει ένα κλίμα ψυχροπολεμικό. Τα προβλήματα είναι τεράστια. Μπορούμε να διαφωνούμε. Αλλά αυτό οφείλει να γίνεται σε ένα πλαίσιο που να επιτρέπει το διάλογο».
Ακόμη, ο κ. Δένδιας επέκρινε την κυβέρνηση, ότι το 90% των όσων κάνει έχει «εκλογική και κομματική λογική» και σχολίασε ότι «ο κ. Τσίπρας έχει επιδείξει έναν τρόπο διαχείρισης των δημόσιων πραγμάτων που ειλικρινά σε αφήνει έκπληκτο, όσο κι αν θέλεις να είσαι συγκαταβατικός».
Πάντως, ξεκαθάρισε: «Δεν επιθυμούμε την καταστροφή της χώρας, για να δικαιωθούμε εμείς».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Παραμένει διασωληνωμένος στη ΜΕΘ
«Μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς να επιδιώκουμε την πολιτική ή τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων μας» σημειώνει
Τι είπε από το βήμα της Βουλής
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο» επεσήμανε ο υπουργός
«Ζούμε σε περίοδο τοξικότητας άνευ προηγουμένου» σημείωσε ο αναπληρωτής υπουργός
Πρόταση για κοινό όριο ηλικίας και ευρωπαϊκή επαλήθευση και νέο πλαίσιο από το 2027
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της ταινίας για την άνοδο του Σουμάχερ
Ο δείκτης νομοθέτησης δείχνει βελτίωση, ωστόσο παραμένουν παθογένειες στις τροπολογίες
«Δείτε το και βγάλτε τα συμπεράσματά σας», γράφει ο υπουργός Υγείας
Η ΝΔ απαντά στον διχασμό - Με έργο, θεσμικότητα και αιχμές για το πολιτικό κλίμα
Συνεδρίαση τέλη Απριλίου εν μέσω πιέσεων – Ο Δ. Μαρκόπουλος αντικαθιστά τον Μ. Λαζαρίδη
Παρέμβαση του ευρωβουλευτή της ΝΔ στην Επιτροπή Αλιείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.