- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία: Στην Κρήτη με Super Puma ο Σπίρτζης
Μαζί του, εμπειρογνώμονες μηχανικοί του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών
Στην Κρήτη μεταβαίνει ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης με ελικόπτερο Super Puma, συνοδευόμενος από κλιμάκιο Μηχανικών του υπουργείου. Πρόκειται για εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του μεταβαίνει στο νησί και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υποστράτηγο της ΕΜΑΚ Γιάννη Πετρούτσο και 9μελές κλιμάκιο.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών αναχώρησε σήμερα στις 16:30 μμ για τα Χανιά, προκειμένου να συντονίσει το πλέγμα των ενεργειών που πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή, σε άμεση συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ο οποίος διατύπωσε σχετικό αίτημα βοήθειας και συνδρομής προς το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.
Παράλληλα, εντός των επόμενων ωρών αναχωρεί για την Κρήτη κλιμάκιο Μηχανικών της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιΐα, διαβάσεις κτλ). Οι εξειδικευμένοι μηχανικοί της αρμόδιας Διεύθυνσης του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, θα ελέγξουν λεπτομερώς εκτός των άλλων και τα γεωτεχνικά προβλήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου.
Σημειώνεται ότι ήδη από την περασμένη εβδομάδα βρίσκονται στην Κρήτη κλιμάκια Μηχανικών των αρμόδιων διευθύνσεων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών. Πραγματοποιούν αυτοψίες στις προβληματικές θέσεις του νησιού, μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν (πλημμυρικά φαινόμενα και κατολισθήσεις), λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί στα μέσα Φεβρουαρίου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέες κατηγορίες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για μηχανισμούς ελέγχου και παραπληροφόρησης από το Μαξίμου
Στόχος είναι η παροχή εξειδικευμένης φροντίδας για την αποκατάσταση των ωφελούμενων
«Απορρίφθηκε η αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος μου», δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Ποιες είναι οι καλύτερες ώρες για να μπείτε στην πλατφόρμα και να αποφύγετε την ταλαιπωρία
Πότε πληρώνονται κύριες και επικουρικές
Τελευταία ευκαιρία για όσους δεν έχουν κάνει τη σχετική αίτηση
Για σημάδια δημοκρατικής οπισθοδρόμησης στην ΕΕ, κάνει λόγο ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
«Η χώρα μπορεί να καινοτομήσει περισσότερο, να εξάγει γνώση, τεχνολογία και αγαθά»
Συζητήσεις για Block 2, κάθετο διάδρομο και 3+1, με στρατηγική σύμπλευση Ελλάδας ΗΠΑ
Μήνυμα για σύγχρονο κράτος και οικονομία - Έμφαση στα 36 δισ. του Ταμείου, στα πλεονάσματα και τη μείωση του χρέους
«Διασκεδάζω πολύ με τους κομμουνιστές» - Επιθέσεις και αιχμές από το προσυνέδριο της ΝΔ
Πρωτοβουλία Πιερρακάκη και Κυρανάκη για αποσυμφόρηση των οικογενειών - Τέλος σε πολυετείς δικαστικές διεκδικήσεις
Ο πρώην πρύτανης διευκρινίζει τι έγινε με τις διαγραφές και τον νόμο 4009/2011
Το δημοσιονομικό κόστος μιας τέτοιας μεταρρύθμισης είναι υπαρκτό, ωστόσο πρέπει να αξιολογηθεί σε συνάρτηση με τα αναμενόμενα οφέλη
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε ανάκληση της απόφασης του Αρείου Πάγου
Πιλοτική επαναφορά στην κυκλοφορία με αιχμές για την προηγούμενη δημοτική αρχή
«Ο μόνος που μοιάζει να έχει το θάρρος να μάθει είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ»
Η ημερομηνία που πληρώνεται η δεύτερη δόση
Ποιες είναι οι πιθανότερες ημερομηνίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.