- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Σπυράκη: Λύση για την Ελλάδα είναι μια καινούρια κυβέρνηση
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ στην ΕΡΤ
Την ανάγκη πολιτικής αλλαγής τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μιλώντας στην ΕΡΤ. «Στην πολιτική τα πράγματα δεν έχουν μόνο αριθμητική και μάλιστα αριθμητική "κουρελού". Γίναμε θεατές μιας κατάστασης προσβλητικής και λύση για την Ελλάδα είναι μια καινούρια κυβέρνηση, με φρέσκια εντολή» σημείωσει.
Σε ερώτηση αν θα χρειαστεί ξανά ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απάντησε ότι δεν θέλει να μπει σε συζήτηση κινδυνολογίας, για να προσθέσει ότι είναι «απαραίτητο να αντιμετωπιστούν τα μη βιώσιμα δάνεια τώρα. Το πρόβλημα αφέθηκε να διογκωθεί και δεν ελήφθη υπόψη η πρόταση της ΝΔ».
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ διερωτήθηκε «αν η κυβέρνηση προσέφερε καλύτερη ποιότητα ζωής στους Έλληνες», για να τονίσει: «Η απάντηση είναι ότι οι δείκτες πήγαν προς τα κάτω. Σημασία δεν έχει να κάνεις μια ενδεικτική έξοδο στις αγορές. Δείτε το επιτόκιο με το οποίο δανείζεται η Πορτογαλία».
Για τη συνταγματική αναθεώρηση σημείωσε ότι είναι βασικά τα άρθρα 16 και 24, υπογραμμίζοντας ότι «η επόμενη Βουλή θα αποφασίσει για το περιεχόμενο των άρθρων που θα αναθεωρηθούν».
Σε ερώτηση για τις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, η κ. Σπυράκη είπε ότι «και στα καλύτερα στημένα διαζύγια τα ζευγάρια τα βρίσκουν στη διατροφή. Προετοιμασμένος θεωρώ ότι ήταν ο διάλογος με στίχους», ενώ για την υποψηφιότητα Μπογδάνου στη ΝΔ είπε ότι είναι θέμα που δεν υπάρχει και πρόσθεσε: «Η ΝΔ ως παράταξη και υπό Κ. Μητσοτάκη επιχειρεί να απευθυνθεί σε όλους τους Έλληνες. Δεν μας ταιριάζει ούτε ο ακραίος λόγος, ούτε εκείνος που δημιουργεί διαχωριστικές γραμμές».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου προανήγγειλε την επέκτασή του
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ, η συλλογική ηγεσία είναι βαθιά αριστερή επιλογή» σημείωσε η Ρένα Δούρου
«Ε, δεν μπορεί ο Τσίπρας να προσπαθεί να βγάλει ολόκληρο τον λαό ότι πάσχει από αμνησία» σχολίασε ο υπουργός Υγείας
«Η μόνη ρεαλιστική λύση στις εθνικές εκλογές είναι η αυτοδυναμία»
«Δεν υπάρχει μαγική λύση» για την ενέργεια, το μήνυμα Φον ντερ Λάιεν
Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη την Κυριακή η Ιστορία είχε γραφεί διαφορετικά;
Ο αγώνας δρόμου για να ολοκληρωθούν τα έργα και το μήνυμα Χαρδαλιά
Ο Αλέξης Τσίπρας αγνοεί για μια ακόμα φορά βασικά πράγματα
Σε ποιο ποσό «κλειδώνει» το μηνιαίο voucher για τρόφιμα - Τι δήλωσαν Μιχαηλίδου και Καφούνης
Ποιες αλλαγές εξετάζει το υπουργείο
Τι πρέπει να τσεκάρουν οι δικαιούχοι για να μην καθυστερήσει η πληρωμή
Όλες οι αλλαγές που έρχονται με το νομοσχέδιο
«Η στήριξη της κοινωνίας δεν σταματά σε αυτά τα οποία έχουμε εξαγγείλει», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός
Η επίκληση της ουκρανικής επιχείρησης στο Κουρσκ
Ο βουλευτής Χανιών αμφισβητεί το μοντέλο της συλλογικής ηγεσίας
Στο πλαίσιο της παρουσίας του πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής
Τι προβλέπει η προτεινόμενη ρύθμιση
Αφήνει αιχμές για συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποχαιρετά τον «Καπετάνιο» του Παναθηναϊκού
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.