Πολιτικη & Οικονομια

Ο Καμμένος επιτίθεται: Εγώ έμαθα στον Τσίπρα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba

«Απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πάνος Καμμένος
Πάνος Καμμένος ©INTIME/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Πυρ ομαδόν κατά πάντων και κυρίως κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει με συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Πάνος Καμμένος.

«Ο Τσίπρας απαλλοτρίωσε τους βουλευτές μου» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος. «Όχι μόνο το γνώριζε, αλλά ουσιαστικά ο ίδιος είχε φροντίσει να απαλλοτριώσει έναν-έναν τους βουλευτές των ΑΝΕΛ με προσφορά ανταλλαγμάτων  σε κυβερνητικές θέσεις. Μπήκε δηλαδή σε ξένο σπίτι, να πάρει τα παιδιά» δηλώνει χαρακτηριστικά. 

«Εγώ του έμαθα τα πουράκια, αλλά τώρα το γύρισε στα Cohiba» αναφέρει δηκτικά. «Ήξερα από τις σχέσεις μου με τον πρωθυπουργό και το Μαξίμου, προσθέτει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, ότι η Εφημερίδα των Συντακτών και η Αυγή παίρνουν γραμμή απευθείας από το πρωθυπουργικό γραφείο». 

Σχολιάζοντας δηκτικά την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Τουρκία αναφέρει δε, ότι «μετά τη Μέρκελ προσκύνησε και τον Ερντογάν». 


 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024
Τα νούμερα της εβδομάδας | 9 - 15 Μαΐου 2024

126 πόντους έλαβε η Μαρίνα Σάττι στη Eurovision. Η πλέον αξιομνημόνευτη στιγμή της ήταν η αντίδρασή της στη συνέντευξη Τύπου. Κάποιοι θεώρησαν ότι έκανε απόπειρα πολιτικής δήλωσης με τα χασμουρητά της.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.