- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ζουράρις για Μητσοτάκη: Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με το δικό του
Θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου της ΝΔ
Στη Δικαιοσύνη εναντίον του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, θα προσφύγει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις, όπως ενημέρωσε προ ολίγου μιλώντας στην Ολομέλεια τυης Βουλής, κατά τη συζήτηση για την κύρωση του «Πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ».
Ο κ. Ζουράρις, ανέφερε ότι για τον χαρακτηρισμό «βουλευτής σε τιμή ευκαιρίας», που του προσήψε ο πρόεδρος της ΝΔ, «θα σέρνει τον κ. Μητσοτάκη στα δικαστήρια και θα έρχεται στη Βουλή ο αρχηγός να εκλιπαρεί ψηφουλάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλια του».
Όπως σημείωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, αυτός ο χαρακτηρισμός είναι ατιμωτικός, καθώς στην ελληνική γλώσσα σημαίνει ότι χρηματίστηκε, κι αυτό -όπως είπε- είναι ατιμωτικό και επιφέρει «ποινικές καταδιώξεις».
Αφού τόνισε ότι επί 50 χρόνια, ο ίδιος, στις οκτώ γωνιές των ανέμων, σε τέσσερις ηπείρους κήρυξε τον ελληνικό λόγο, την ελληνική πολιτεία και τον ελληνικό πολιτισμό σε 16.000 φοιτητών, δέχεται τον χαρακτηρισμό ως «γυρολόγου», όπως και τον χαρακτηρισμό ως «μαριονέτας». Διότι, όπως επισήμανε, «μαριονέτα» στην ελληνική γλώσσα σημαίνει το «κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση» κι ο ίδιος υπήρξε κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση των γραπτών στοιχείων του πολιτισμού διότι «υπηρέτησα με σεβασμό τον "μέγα Έλληνα λόγο", που έδωσε στον άνθρωπο να είναι άνθρωπος κι όχι ανθρωποειδές». «Ούτε στο υποπόδιο των ποδών μου μπορεί να συγκριθεί το έργο μου με το ανύπαρκτο έργο του κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε ο κ. Ζουράρις.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Σύντομα 130 αστυνομικοί στην υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος», ανέφερε ο υπουργός
Την επέμβαση ανέλαβε επιτυχώς ο χειρουργός κ. Καπίρης
Στην Ισπανία βρίσκεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
«Η Μυρτώ διασωληνώθηκε από τους γιατρούς στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς πριν πεθάνει», τόνισε ο υπουργός Υγείας
Η επιστολή προς τον ΓΓ του ΟΗΕ κατατέθηκε στις 31 Μαρτίου από την Μόνιμη Αντιπρόσωπο της Ελλάδας στον ΟΗΕ Α. Μπαλτά
«Η παραίτηση Λαζαρίδη είναι αποτέλεσμα της κοινωνικής κατακραυγής» σημειώνει η Κουμουνδούρου
«Η ομολογία του ότι εξαπάτησε το δημόσιο δεν ήταν για τον κ. Μητσοτάκη λόγος αποπομπής» σημειώνει η Χαριλάου Τρικούπη
Η δήλωση παραίτησης από τη θέση του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης
«Είναι παράδοξο να έχει αποπέμψει τρεις υπουργούς οι οποίοι δηλώνουν αθώοι, αλλά να κρατά τον Λαζαρίδη»
Το νέο άρθρο του πρώην πρωθυπουργού που φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι επισπεύδονται οι διαδικασίες
Τα νεότερα για την κατάσταση του υφυπουργού
«Το μόνο ερώτημα που έχω είναι το γιατί υπήρξε όλη αυτή η συμπεριφορά εκ μέρους της Εισαγγελέως» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
«Είναι σαφές ότι ήταν παράτυπο» είπε η πρώην υπουργός για την υπόθεση του πτυχίου
«Μετά από 75 μάρτυρες, αν δεν προκύπτει κάτι, δεν υπάρχει υπόθεση»
Διευκρινίζει ότι η δικογραφία αφορά μήνυση υπαλλήλου
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση μέσω ΦΕΚ
Η μόνη διαφορά που υπάρχει με το σήμερα είναι ότι πλέον στο ποτάμι της «τοξικότητας» προστίθενται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
«Παραμένει διασωληνωμένος»
«Πρέπει κάποιοι που δολοφονούν χαρακτήρες να κοιταχτούν στον καθρέφτη - Θα κερδίσει τη μάχη ο Γιώργος Μυλωνάκης»
«Ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς παραίτηση, είναι λόγια του αέρα» επισημαίνει η Χαριλάου Τρικούπη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.