Πολιτικη & Οικονομια

Δείτε live: Γερουλάνος, Ηλιόπουλος, Μπακογιάννης και Σοφιανός στο debate του IANOY

Δείτε live τους 4 υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά στις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις»

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
50840572_10155660662140938_2878978468987535360_o.jpg

Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» έχουν την τιμή να φιλοξενήσουν 4 υποψήφιους δημάρχους της Αθήνας που θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά, με συντονίστρια τη Μαργαρίτα Πουρνάρα, την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στην αλυσίδα πολιτισμού Ianos, Σταδίου 24.

06-02-2019_pournara_1.jpg

Οι Παύλος Γερουλάνος, Νάσος Ηλιόπουλος, Κώστας Μπακογιάννης και Νίκος Σοφιανός, θα κληθούν να δώσουν τις απαντήσεις τους σε πέντε θεματικές για την πόλη και να προτείνουν το δικό τους σχέδιό για τη βελτίωση της πρωτεύουσας. Οι ερωτήσεις θα είναι κοινές για όλους και θα υπάρχει καταμέτρηση στον χρόνο των απαντήσεων.

Συναντήσεις Απρόβλεπτες | Π. Γερουλάνος, Ν. Ηλιόπουλος, Κ. Μπακογιάννης, Ν. Σοφιανός | IANOS

Η εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr και θα αναμεταδοθεί από το athensvoice.gr

Λίγα λόγια για τις «Απρόβλεπτες Συναντήσεις στο café του ΙΑΝΟΥ»
Στις Απρόβλεπτες Συναντήσεις που πραγματοποιούνται στο CAFÉ του ΙΑΝΟΥ, η Μαργαρίτα Πουρνάρα συνομιλεί με σημαντικούς ανθρώπους. Όλοι τους έχουν διακριθεί στον επαγγελματικό στίβο, από την πολιτική, την αρχαιολογία και τις επιχειρήσεις ως τα γράμματα και τις επιστήμες. Το πιο σημαντικό τους χαρακτηριστικό, όμως, είναι το θάρρος να χαράσσουν και να ακολουθούν την δική τους πορεία. Είναι, δηλαδή, φυσιογνωμίες –χαμηλόφωνα ή ανορθόδοξα– ηγετικές που, αν και συχνά δεν ασχολούνται με τα κοινά, ωφελούν την κοινωνία με το δικό τους παράδειγμα ζωής και δράσης. Ας τους γνωρίσουμε καλύτερα και ας μιλήσουμε μαζί τους, για ένα νέο συλλογικό ήθος, που συναπαρτίζεται από φωτισμένες μονάδες.

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του για τον κάθε καλεσμένο στο email: magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ