- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαξίμου: Πρωτοφανής εκφυλισμός της ΝΔ να έχει αντιπρόεδρο έναν απόκληρο του ΛΑΟΣ
Ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού
Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε το Μέγαρο Μαξίμου σε ανακοίνωσή του, όπου κάνει λόγο για «πρωτοφανή πολιτικό εκφυλισμό της ΝΔ στην προσωπική επιλογή Μητσοτάκη να είναι αντιπρόεδρος του κόμματος ένας «απόκληρος» του ΛΑΟΣ που αναπαράγει ψεύδη και χυδαιότητες».
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, αναφέρει συγκεκριμένα:
«Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο.
Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως «προσωπική επιλογή» έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων.
Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις «αποκαλύψεις» που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;».
Νωρίτερα από την Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «πρωτοφανέις μεθοδεύσεις για να διατηρήσει ο κ Καμμένος τα προνόμια του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας. Όλοι έχουν καταλάβει όμως τι συμβαίνει.»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H εβδομαδιαία ανασκόπηση του πρωθυπουργού - Στο επίκεντρο η μάχη κατά της ακρίβειας και η στέγαση
Με τρίπτυχο μέτρων και νέο πακέτο ελαφρύνσεων στη ΔΕΘ, η κυβέρνηση επιχειρεί να στηρίξει τα εισοδήματα
Η νέα ψηφιακή εφαρμογή του υπουργείου Ανάπτυξης δίνει «όπλα» στους καταναλωτές απέναντι στην ακρίβεια
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων
Ποιο είναι το λίπασμα και από ποια παράσιτα κινδυνεύει το πολίτευμά μας;;
«Δικαιοσύνη που καθυστερεί ισοδυναμεί με άρνηση δικαίου»
Τι κρύβεται πίσω από την τουρκική κίνηση και γιατί η Ελλάδα πρέπει να αξιολογεί τις εξελίξεις με ψυχραιμία και στρατηγική σκέψη.
Η κρισιμότητα των στιγμών δεν επιτρέπει ούτε παραλυτικές ισορροπίες ούτε φαινομενικά ανώδυνους συμψηφισμούς που θα κοστίσουν πολύ ακριβά στο άμεσο μέλλον.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ ασκεί σκληρή κριτική σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ για την πρώτη κατοικία και τη δράση των funds
Άρθρο με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων από τον θάνατο του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ
Η αναβίωση της πλειοδοσίας παροχών δεν αποτελεί απλώς προεκλογικό φαινόμενο· αποκαλύπτει ότι τα βαθύτερα αντανακλαστικά του μεταπολιτευτικού λαϊκισμού παραμένουν πολιτικά ενεργά.
Η αμοιβή συνδέεται με την επίτευξη ιδιαίτερα φιλόδοξων οικονομικών στόχων
Στην τελετή ορκωμοσίας της Σχολής Αξιωματικών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Να τοποθετηθεί ο Τσίπρας, ζητάει ο βουλευτής Χανίων
Η πρόταση για συνάντηση διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια vidcast του LGBT Center Greece
Tι είπε για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο της ΕΕ
Η απάντηση που έδωσε για τον κυριότερο αντίπαλο της κυβέρνησης
Ανθεκτικός ο τουρισμός παρά τη διεθνή αβεβαιότητα
Η οδηγία του Υπουργείου προς τα βαθμολογικά κέντρα
Συνάντηση του Έλληνα ΥΠΕΞ με τον υπουργό Εξωτερικών της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.