- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Να παραδώσουν τις έδρες τους οι Αμυράς, Δανέλλης, Ψαριανός
Τι αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο του Ποταμιού
Την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου – την ημέρα που συμπληρώνονται 5 χρόνια από την ίδρυση του Ποταμιού - θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα μεγάλη συνάντηση των στελεχών και των Αντιπροσώπων του Κινήματος από όλη τη χώρα.
Αυτό αποφάσισε το Πολιτικό Συμβούλιο θέτοντας την 26η Φεβρουαρίου ως ορόσημο για την επανεκκίνηση των δράσεων του Κινήματος. Την ημέρα αυτή θα διεξαχθεί στην Αθήνα μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «5 χρόνια – 5 στόχοι για να κάνουμε την Ελλάδα αλλιώς».
Τα στελέχη του Πολιτικού Συμβουλίου καυτηρίασαν ιδιαίτερα τις ξαφνικές αποχωρήσεις των βουλευτών Αμυρά - Δανέλλη – Ψαριανού, οι οποίοι, παρά τις επανειλημμένες περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις τους, εντάχθηκαν ήδη στους κομματικούς σχεδιασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Απαίτηση των ψηφοφόρων που τους εμπιστεύθηκαν για να εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στην Βουλή είναι να παραδώσουν τις έδρες τους, πράγμα άλλωστε για το οποίο και οι τρεις τους, σε ξεχωριστές στιγμές, είχαν δεσμευθεί κατηγορηματικά.
Παρά την προσπάθεια ευτελισμού του θεσμού της Κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης, το Ποτάμι δεν θα αλλάξει προσανατολισμό και θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις αρχές και τις αξίες που οδήγησαν πριν από 5 χρόνια στην ίδρυσή του.
Θα συνεχίσουμε να μη μετέχουμε στους εμφυλίους και στις άγονες καθημερινές συγκρούσεις που απορροφούν την ενέργεια της κοινωνίας και δεν αφήνουν την χώρα να φύγει μπροστά. Παραμένουμε πιστοί στον αγώνα για ένα καθαρό και αξιόπιστο πολιτικό σύστημα που θα απελευθερώσει τις δημιουργικές και ζωογόνες δυνάμεις της πατρίδας μας.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια υπόθεση που υπογραμμίζει τα γνωστά παθολογικά συμπτώματα του πολιτικού μας βίου
Kατηγορεί ότι επικεντρώνεται σε δευτερεύοντα θέματα
Xαιρετίζουν την πρωτοβουλία του Λιβανέζου Προέδρου Αούν να ξεκινήσει απευθείας συνομιλίες με το Ισραήλ
Ο υπουργός προειδοποιεί για σοβαρό ενεργειακό σοκ με κίνδυνο στασιμοπληθωρισμού
Η άνοδος του λαϊκισμού αποτρέπει τις κυβερνήσεις από τη συζήτηση για ένταξη νέων χωρών στην ΕΕ
Καλύτερη προστασία των καταναλωτών ζητά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Ζητά διευκρινίσεις για τη διαδικασία πρόσληψης το 2007 ενώ περιμένει απάντηση από το υπουργείο
Η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπερασπίζεται το δικαίωμα εκλογής χωρίς πτυχίο και απορρίπτει εκλογές
Τι αναφέρει σε έκθεσή του το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για τη χώρα μας
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης τόνισε ότι όλα σταθμίζονται εν μέσω πολέμου και πληθωριστικών πιέσεων
Για στρατολόγηση μεταναστών ως μισθοφόρων, έκανε λόγο το βρετανικό δίκτυο
Η αυστηρή απάντηση της Αθήνας στην Άγκυρα
«Σε αυτή την εκστρατεία λάσπης σε βάρος μου, το ένα ψέμα, διαδέχεται το άλλο»
Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας παρουσίασε εικόνες από αυτό που υποστηρίζει πως είναι τα «επίσημα αρχεία» της αμερικανικής πολιτείας
Ακριβές τιμές, περισσότερο ψάξιμο στις προσφορές
«Δεν θα απολογηθώ για επιλογές ζωής που έκανα πριν από 40 χρόνια» είπε ο υφυπουργός
Ποιοι κινδυνεύουν να πληρώσουν 22% έξτρα φόρο
«Αποπροσανατολίζει διαρκώς τη συζήτηση»
Ποιοι και πότε πληρώνονται λιγότερα
«Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη δεν διώχνουν ούτε τον Λαζαρίδη μετά από τόσες αποκαλύψεις» σημείωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.