Πολιτικη & Οικονομια

Αλλάζει η δομή της ΟΝΝΕΔ

Με εισήγηση του προέδρου της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
51330-104948.jpg

Οι αλλαγές της δομής των περιφερειακών οργανώσεων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, «Στην Κεντρική Επιτροπή θα αποφασίσουμε την αλλαγή της δομής των περιφερειακών οργανώσεων, οι οποίες θα γίνουν θεματικές για να βρίσκονται πιο κοντά στην κοινωνία».

Ο κ. Ιωαννίδης είπε ότι η ΟΝΝΕΔ θα επιδιώξει, εν όψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2014, να ανανεωθούν όλα τα ψηφοδέλτια, και των αυτοδιοικητικών εκλογών, για να συμπεριλαμβάνονται σε αυτά νέοι άνθρωποι. Αναφερόμενος στο θέμα της βίας, ο κ. Ιωαννίδης τόνισε πως «από όπου κι αν προέρχεται η βία, εμείς οφείλουμε όλοι να είμαστε απέναντι».

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σταύρος Καλαφάτης, ο υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Γκιουλέκας, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού του κυβερνητικού έργου, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων, Στράτος Σιμόπουλος, ο βουλευτής και πρώην υπουργός, Γιάννης Ιωαννίδης, καθώς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Γ.Σ.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ