Πολιτικη & Οικονομια

Γρ. Ψαριανός: Δεν θα μετακινηθώ σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο ανεξάρτητος βουλευτής δηλώνει υπέρ της συμπόρευσης με τις φιλελεύθερες δυνάμεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Ψαριανός
Γρηγόρης Ψαριανός/©INTIME/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΖΑΜΑΡΟΣ

Την πρόθεσή του να μη μετακινηθεί σε άλλη Κοινοβουλευτική Ομάδα εξέφρασε ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής μίλησε στο ραδιόφωνο του Alpha για την απόφασή του να φύγει από το Ποτάμι, ξεκαθαρίζοντας: «Δεν θα μετακινηθώ σε άλλη ΚΟ έως ότου προκηρυχθούν εκλογές».

«Το είχαμε συζητήσει (σ.σ. με τον κ. Αμυρά), είμαστε σε κοινή γραμμή, αλλά δεν είχαμε αποφασίσει σήμερα το πρωί» πρόσθεσε, υπογραμμίζοντας πως παραμένει «υπέρ της συμπόρευσης με τις φιλελεύθερες, φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις» για μια άλλου τύπου λύση στο ονοματολογικό της FYROM.

Σημαντικά σημεία της συνέντευξης:

Είμαστε όλοι ανεξάρτητοι και εγώ και ο Σταύρος, ο Μαυρωτάς, ο Λυκούδης. Δεν υπάρχει πια Κοινοβουλευτική Ομάδα ούτε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Είμαστε όλοι ανεξάρτητοι.

Το είχαμε συζητήσει με τον Γιώργο από μέρες γιατί ήμασταν σε κοινή γραμμή, αλλά δεν είχαμε αποφασίσει απόφαση να το κάνουμε σήμερα το πρωί. Δεσμευτήκαμε ότι θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια κοινή στάση στο ΠΟΤΑΜΙ και αν πηγαίναμε σε ψήφο κατά συνείδηση ή αν δηλώναμε ότι πάμε για ψήφο κατά συνείδηση θα κάναμε κάθε τελευταία προσπάθεια να μείνουμε σε μια ενιαία στάση. Δεν το καταφέραμε.

Έφυγε ο κ. Αμυράς, εγώ παραμένω στην καταψήφιση και ας κάνει ο καθένας ό,τι καταλαβαίνει. Είμαι υπέρ της συμπόρευσης με τις φιλελεύθερες, φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για μια άλλου τύπου λύση από αυτήν που έχουμε σήμερα, όμως δεν θα μετακινηθώ σε άλλη ΚΟ έως ότου προκηρυχθούν εκλογές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κ.Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει ακόμα δρόμο

«Το βασικό είναι να μην γελαστεί: δεν μπορεί να υπάρξει κανένα απολύτως ενδεχόμενο "επιστροφής" του, αν δεν κερδίσει προηγουμένως έστω και ψήγματα της εμπιστοσύνης των κεντρώων μετριοπαθών»

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.