- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κωστής Χατζηδάκης: Σικέ το διαζύγιο μεταξύ των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ
Eκτιμά ότι θα πάμε σε εκλογές τον Μάιο «διαφορετικά θα ξεμείνουν απο αφήγημα»
Την εκτίμησή του ότι αν χρειαστεί, θα βρεθούν 151 βουλευτές για την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών εκφράζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και σημειώνει ότι «ακόμα και αν δεν ψηφίσουν οι βουλευτές από το Ποτάμι και τη ΔΗΜ.ΑΡ. θα βρεθούν κάποιοι από τους ΑΝ.ΕΛ να ψηφίσουν. Διότι έτσι ή αλλιώς είναι ένα σικέ διαζύγιο».
«Δείτε τη φωτογραφία που κυκλοφορεί του κ. Παπαχριστόπουλου στη Βουλή, μετά την ψηφοφορία για ψήφο εμπιστοσύνης, σηκώθηκε και πανηγύριζε με τις γροθιές του υψωμένες. Δεν υπάρχει προηγούμενο στον τραγέλαφο και την εξαπάτηση του κόσμου. Ο βουλευτής αυτός θεωρητικά είναι της αντιπολίτευσης, δεν διαγράφηκε από το κόμμα του, υπερψήφισε την κυβέρνηση και είναι έτοιμος να ψηφίσει και τη Συμφωνία των Πρεσπών. Ε, αν χρειαστεί, θα βρεθούν και άλλοι! προσθέτει».
Αναφερόμενος στη ρηματική διακοίνωση της πΓΔΜ υπογραμμίζει ότι «και στο θέμα αυτό ο κ. Τσίπρας κορόιδεψε για άλλη μια φορά τη βουλή και το λαό. Διότι μέσα στη ρηματική διακοίνωση, για την οποία πανηγύρισε ο πρωθυπουργός, δύο φορές αναφέρεται η φράση «μακεδονικός λαός» φαρδια-πλατιά!».
Ο κ. Χατζηδάκης εκτιμά ότι θα πάμε σε εκλογές τον Μάιο «διαφορετικά θα ξεμείνουν απο αφήγημα» και συμπληρώνει: «Θα χάσουν τις δημοτικές, θα χάσουν τις περιφερειακές, θα χάσουν τις ευρωεκλογές. Τι θα πουν μετά; Αν πάνε σε εκλογές τον Οκτώβριο, θα χάσουν με ακόμη μεγαλύτερη διαφορά. Θα πάνε, λοιπόν, τον Μάιο με την ελπίδα μήπως κερδίσουν και τίποτα από τη σύγχυση που μπορεί να προκαλέσουν οι πολλαπλές κάλπες».
Τέλος επισημαίνει ότι «τα σύννεφα στον διεθνή ορίζοντα για την οικονομία πυκνώνουν. Η Ελλάδα παραμένει εκτός επενδυτικού χάρτη. Νοικοκυριά και επιχειρήσεις αγκομαχούν» και αναρωτιέται «τι μπορεί η κυβέρνηση Τσίπρα-Ζουράρι-Παπακώστα να συνεισφέρει σε όλα αυτά;».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Σε εκδήλωση στο Επιμελητήριο Ηρακλείου ο πρώην πρωθυπουργός
«Έδωσε πνοή στα μεγάλα δημόσια έργα και τις κρίσιμες υποδομές» - Η ανάρτηση του πρωθυπουργού
Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Η εμπιστοσύνη δεν είναι δεδομένη. Είναι αποτέλεσμα συνέπειας μεταξύ αρχών και πράξης
Επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων της ΝΔ
Ποιοι έχουν δικαίωμα υποβολής ένστασης
Το Σάββατο η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής - Χωρισμένη σε δύο στρατόπεδα η Κουμουνδούρου
«Η Παιδεία, τα Πανεπιστήμια και η Δημοκρατία προχωρούν μπροστά με ιδέες και έργο. Όχι με τρικάκια», δήλωσε ο υφυπουργός
Έμφαση στις σχέσεις καλής γειτονίας και τήρησης του διεθνούς δικαίου
Αιχμές και για Τσίπρα στον οποίο καταλόγισε «απουσία ουσιαστικής αντιπολίτευσης το 2019-2023»
Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου ο υπουργός Υγείας
Προληπτικές εξετάσεις και επισκέψεις σε σπίτια από γιατρούς και νοσηλευτές των ΚΟΜΥ
Τι είπε κατά την τοποθέτησή του στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματος
Προβλέπεται αύξηση έως 95% στους μισθούς Αρχιεπισκόπου και Μητροπολιτών
«Στηρίζουμε την ΕΛΑΣ, θα ήταν στρατηγικό λάθος η αντιπαράθεση μαζί της»
Όσα δήλωσε προσερχόμενος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ
Συνομιλίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους για ενδιαφέροντα πράγματα, εντός κι εκτός επικαιρότητας - πάντα με βλέμμα λοξό
«Αντιλαμβάνομαι πλήρως την ευθύνη μου απέναντι στην ιστορία της παράταξης την οποία αγαπώ από μικρό παιδί», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών
«Αν κάποιος κρύβεται και δεν έχει το θάρρος να αναλάβει τις ευθύνες του, σίγουρα αυτός δεν είναι ο Δήμαρχος», σημειώνει ο κ. Παπαδόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.