- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Στ. Θεοδωράκης: Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα προξενιά της κεντροαριστεράς
Ήταν επιβεβλημένη η διαγραφή Δανέλλη είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού
«Δεν μου αρέσουν τα προξενιά, είμαι του έρωτα, είμαι της καρδιάς». Αυτή ήταν η άμεση απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στο ερώτημα του Αντώνη Σρόιτερ αν τον ενδιαφέρουν οι συζητήσεις για μια νέα μεγάλη κεντροαριστερά, όπως αυτή που σηματοδοτήθηκε με τη συνύπαρξη, στο σπίτι του κ.Λιβάνη, του κ.Τσίπρα – με το μισό υπουργικό συμβούλιο – και της κυρίας Γεννηματά – με πληθώρα στελεχών του ΚΙΝΑΛ.
Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε ότι μέχρι χθες ο κ.Τσίπρας ήταν αγκαλιά με έναν ακροδεξιό εταίρο, υποστήριζε τον Μαδούρο και σήμερα εμφανίζεται ως ευρωπαϊστής. «Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η μετάλλαξη», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης προσθέτοντας: «Τώρα που ο κ. Τσίπρας ξύπνησε και είπε "δε θέλω τον ακροδεξιό Καμμένο και θέλω κάποιους κεντροαριστερούς" δε νομίζω ότι είναι τιμή γι’ αυτούς τους ανθρώπους να λένε "ναι, θα προστρέξω στον κ. Τσίπρα"».
Ερωτηθείς για τη διαγραφή του κ.Δανέλλη ο επικεφαλής του Ποταμιού είπε πως ήταν επιβεβλημένη γιατί «δεν μπορούμε να δανείζουμε έναν βουλευτή να πηγαίνει στη συμπολίτευση, να λέει "ΝΑΙ" στον κ. Τσίπρα και μετά να γυρίζει στην αντιπολίτευση». Επανέλαβε ότι το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο στις εκλογές και εκτίμησε ότι «πολλοί αναποφάσιστοι πολίτες που βλέπουν με καχυποψία τον ΣΥΡΙΖΑ μετά από τόσα ψέματα που έχει πει και δεν δελεάζονται με την πρόταση της ΝΔ, τις κρίσιμες τελευταίες εβδομάδες πριν τις εκλογές θα κοιτάξουν με προσοχή μια τίμια πατριωτική δύναμη όπως είναι το Ποτάμι».
Στο ερώτημα του κ.Σρόιτερ τι θα κάνει αν ο κόσμος δεν ψηφίσει το Ποτάμι, ο Σταύρος Θεοδωράκης απάντησε: «Δεν μου αρέσουν οι αρχηγοί που είναι στυλωμένοι στα πόδια τους και λένε "ας με καταψηφίζει ο κόσμος εγώ θα επιμένω". Ο κόσμος αποφασίζει αν υπάρχω ή δεν υπάρχω. Δεν θα παραμείνω στην πολιτική με δεκανίκια. Θα περιμένω την ψήφο του ελληνικού λαού. Κι αν η ψήφος του λαού είναι αρνητική θα πάω σπίτι μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Έγινες ξανά ΕΛΑΣίτισσα» της είπε ο πρώην πρωθυπουργός
«Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να σέβονται το διεθνές δίκαιο, την ελεύθερη ναυσιπλοΐα και το θαλάσσιο περιβάλλον»
Η επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης
Το Ταμείο Ανάκαμψης στηρίζει τις επενδύσεις, ενώ προβλέπεται ταχεία μείωση του χρέους
Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής πέθανε σε ηλικία 75 ετών
«Υπάρχει χρόνος μέχρι τις εκλογές»
«Αποχωρήσαμε από την Νέα Αριστερά γιατί ο δρόμος ήταν αδιέξοδος»
Τι απαιτείται για να μπείτε στη ρύθμιση
Προτείνει συνεδριακή απόφαση ενσωμάτωσης στην ΕΛΑΣ
«Καταθέτουμε έναν Οδικό Χάρτη που εκσυγχρονίζει τη δημόσια ζωή και το πολιτικό σύστημα», τόνισε ο πρωθυπουργός
Στην τρίτη θέση το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η «Ελπίδα» της Καρυστιανού
«Η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε κρίση αξιοπιστίας στην Αριστερά», σημείωσε
Ενισχύεται η ναυπηγική δραστηριότητα στην Ελλάδα
Ποιοι και πώς θα το λάβουν
Ραγδαίες ανακατατάξεις στη Βουλή μετά τη διάλυση της ΚΟ της Νέας Αριστεράς
«Δεν θα συνεργαστούμε με κανέναν από το παλαιό σύστημα»
Η επιστροφή των αρχαιοτήτων αποτελεί ένα ακόμα λαμπρό παράδειγμα των αδελφικών σχέσεων των δύο χωρών
Στο διεθνές συνέδριο «Artificial Intelligence - Consequences and Limits» η Υπουργός Παιδείας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.